Megéri lecserélni androidot iPhonera?
Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.
Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?
Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.
Ájfónnal akarsz villogni, haver?
Amúgy közel sem éri meg. Drága, viszont a hardver gyenge a többi gyártó készülékeihez képest (tudom, tudom, iOS-nek ennyi elég, de ettől kíméljetek), ráadásul évről évre butább az ájfón. A 7-ben már Jack sincsen, cserébe kapsz vezeték nélküli tampont a füledbe, ami akadozó kapcsolatot, ugyanolyan hangzást, és kb. 165 dollárt jelent, cserébe 3 perc alatt elveszted, és vehetsz újat.
De tudom, forradalmi, mert nincs Jack, meg vízálló (már évek óta gyártanak vízálló mobilt, de az Epöl eddig verte a farkát), meg 2 kamera (hú, nagyszerű, és ez mitől jobb nekem, ha egyel is tudok fotózni, ha akarok)?
Egyedül a jobban optimalizált szoftvert tudják előnyére felhozni, de hát az Androidot száz készülékre kell optimalizálni, az iOS-t egyre, melyik könnyebb?
Rengeteg ismerősömnek van ájfonja, egyszer sem irigykedtem. :D
Én telefonálásra használom a telefont, arra nekem nem kell ájfon.
A sértődöttség, irigység nem gyengén kikezdte a válaszadókat:D
Egyébként jobb, mint a többi telefon, csak magyar proli szemmel nézve túl van árazva egy kicsit(a fillérb szóknak nagyon).
Én azt javaslom, nézd meg a mostani készüléked tulajdonságait és az új iPhone 7 tulajdonságait, hasonlítsd őket össze.
Gondolkodj el rajta, mi az, ami az iPhone-ben jobb és ténylegesen használnád.
Listaszerűen írd össze, majd dönts.
Mások nem tudhatják megtippelni a felhasználói igényeidet, neked kell eldönteni mire és hogy szeretnéd használni...
Én azt nem értem, miért hiszik az emberek azt, hogyha kritizál valaki valamit/valakit, akkor egyből irigy? Már lassan véleménye sem lehet senkinek, és el sem mondhatja, ha kérdezik. :D
Mindenesetre tetszik ez a Molnár Krisztián-mentalitás.
Olvasd már el újra a hozzászólásod :)
Nem is látszik, áhh dehogy, tök objektív(na persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!