Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri lecserélni androidot...

Megéri lecserélni androidot iPhonera?

Figyelt kérdés

Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.

Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?

Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.

2016. szept. 23. 08:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
Könnyen elképzelhető , lehet azért nem írnak az android fan boyok mert a drága kis telefonjuk az előbb robbant fel a kezükbe
2016. szept. 26. 11:53
 62/88 anonim ***** válasza:
Tudod aki ért hozzá annak nem fog... Aki még nem ért hozzá az meg még is érdekli, f@.sznak vesz drága telefont
2016. szept. 26. 14:54
 63/88 Nordzsesz ***** válasza:
92%

Köszönöm mindenkinek, jót szórakoztam a hozzászólásokon:)

Már a kérdés megfogalmazása is sok mindent elárul az ember mentalitásáról, hacsak nem trollkodásnak szántad...

"Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy? "

Persze, hogy jó, az Apple-nek mindenképp...

Amúgy márkától függetlenül a fogyasztói társadalom birkáiból élnek ezek a cégek, ügyesen kihasználva a lehetőségeket.

Ti "kényszerítitek" ki ezekből a cégekből ezt a hozzáállást, félévente új csúcsmodell kell, mely valójában semmiben nem különbözik az előzőtől, ccak meég belezsúfoltunk 5 pixelt a kijelzőbe, a processzor meg 1%-kal gyorsabb vigyétek és egyétek, újra eladható 200+-ért, a régi már elavult, lassú, nem menő cseréld le.Jah, hogy így nincs időnk tesztelni, bocs, ha felrobban az akksi, ha így fogod nincs térerő, búgos az oprendszer, majd javítjuk a következő csúscmodellnél fél év múlva újabb 200+-ért, ti akartok minden félévben új csúcsmodellt, tessék megkapjátok...

Nem tudom a felhasználók milyen világmegváltó újdonságot várnak évente, félévente, ezért is kell a nagy bullshit marketing a gyártók részéről, hogy ezekt az igényeket kielégítsék és az értelmetlen sokszor jelentéktelen változtatások világrengető újdonságnak tűnjenek a hozzá nem értő fanatikus userek számára...

2016. szept. 27. 09:34
 64/88 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam hogy nem 1%al lett gyorsabb hanem most ez a világon a leggyorsabb telefon, meg keveset is fogyaszt mert ki tudja kapcsolni a processzort. Azért az nem mindegy.
2016. szept. 27. 10:07
 65/88 Nordzsesz ***** válasza:
89%

Látom megértetted a lényeget, gondolod én pontosan megnéztem, hogy hány százalékkal gyorsabb vagy éppen nem, annyira érdekel mint, hogy Kínában eldől egy zsák rizs....

Írtam, hogy vedd meg, sőt pár hónap múlva vegyél másikat, mert akkor az a gyorsabb, utána meg vegyél egy harmadikat mert az x megapixeles lesz, aztán egy negyediket mert akkor az a gyorsabb, így egy év alatt kiadhatsz 1milliót telefonokra és ez tök jó érzés, hogy mindig a legújabbat birtokolom, mégha nem is a legjobbat...

2016. szept. 27. 11:16
 66/88 A kérdező kommentje:
De mindenhol azt írják hogy ez a legjobb
2016. szept. 27. 11:44
 67/88 Nordzsesz ***** válasza:
89%

Ha azt írják, akkor biztos így van:)Én is mindent elhszek amit a média sugall, vagy nem, inkább a saját gondolataimra, véleményemre, tapasztalataimra hagyatkozom, fúj micsoda antiszociális atitűd, saját véleménye van az embernek, nem megy a nyáj után ez elfogadhatatlan....

Amúgy most mi a gondod, szerinted ez a legjobb, leggyorsabb, legszebb, megteheted, hogy megvedd, vedd meg, nincs ebben semmi kivetnivaló, amennyiben nem győzködsz másokat a vélt-valós igazadról és tiszteletben tartod, hogy másoknak esetleg ezekkel a dolgokkal kapcsolatban más az álláspontjuk....

2016. szept. 27. 13:10
 68/88 anonim ***** válasza:
Ha nem vetted volna észre a kérdező csak trollkodik.
2016. szept. 27. 13:50
 69/88 A kérdező kommentje:
De akkor is jobb nem? :D
2016. szept. 27. 14:06
 70/88 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki vegye azt ami felhasználói igényeit kielégíti, (szerény véleményem szerint) teljesen felesleges a két tábornak egymásnak menni, véleményem szerint mindenki azt használ, amit akar.
2016. szept. 27. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!