Megéri lecserélni androidot iPhonera?
Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.
Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?
Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.
Nem tudom, mi ebben a probléma, különbözőek vagyunk, mindenkinek mások az igényei. És soha senki nem fogja meggyőzni a másikat az igazáról.
Én már voltam márkab**i, csóró, sznob, geek és "normie" azért, mert Samsungot veszek. Közben én csak egy high-end telefont akartam AMOLED kijelzővel, nyitott bootloaderrel, jó custom ROM támogatással. Más meg máshogy látja. Különbözőek vagyunk.
Na uraim látom van itt egy két nem normális ember ezért el magyarázom hogy mivel tud többet az Iphone 7-t a 6s-től!
Szóval!
Vízálló! Uhhmmm nem. Várjál....... Cseppálló! Igen rácseperedik egy vízcsepp és kibírja! Tádám! Nem mintha ezt nem bírná ki minden 20ezer forintos androidot telefon, de ez akkor is forradalmi. (De ha esetleg beázik akkor ne gyere hozzánk, illetve fogadunk szívesen, 300euróért megcsináljuk neked az innováció nevében..
40℅-al gyorsabb processzort! Váú az appok mostmár nem 1,5 hanem 1,4 sec alatt jönnek be... Aztaaaa ( arról inkább nem beszélnék milyen hardver kell egy 720p pixelhamlaz meghajtásához röhejes..)
Várjuuunk csak... De hát itt vannak a Benchmarkok... Igen ám de azok egy magra vannak tervezve.... Nem úgy lenne a fair hogy android 8 magja vs Iphone 2 magja? Vagy csak szerintem nem korrekt?
Kameraaaaaaa ..... Hát úristenn a kameraaaaaa.... Hisz csak az egész androidot csúcsmezőny jobb képeket csinál mint az Iphone 7 kamerája.... De akkor is 4k! Igen ez is mindbe benne van... Akkor dupla kamera!!! Nem mintha az sokat segítene... De az nem a plusba van? Lesz@rom az Iphone jobb mint az android oszt kész! Okk..... :/
Jobb akkumulátor idő.... Na erre varjál gombot haver.... Majdnem elértük a 2000 miniamperes aksit.... Bullshiittttt... Azt a budos életnek... Váúú..... +2 óra üzemidő... .jah várjál... A fél éves s7-nek jobb az üzemideje... Várjál kikell találnom valami mást.... Hát persze ott van a gomb ami nem is gomb... De hisz az sz.ar nem úgy működik ahogy mondták.... Akkor várjálllll.. Na ezt nézd meg NINCS 16GB OS VERZIÓ.... NA MIVAAAAN ENNYIT TUDSZ HAVER??? Öhm ma már középkategóriában gyártanak 16gb-os mobilokat nem csúcsban.... A fenébe .... Na akkor itt van a lényeg KIVETTÉK A JACK CSATLAKOZÓ!!!!
Ahha oké na ez már valami... De csináltak helyette valamit? Hogy érted ezt? Sokkal nagyobb aksi? Minek az hogy talán kibírjon egy napot? Ne röhögtess ez ebben a kategóriában lukszus... Akkor design váltál? Na ne röhögtess... Az Applenél egy 3 éves folyamat. Akkor benne van a bővíthetőség? Ne röhögtess ez még mindig az apple... AKKOR MI A FENÉÉRT JÓ AZ HOGY KIVETTÉK A TELEFONBÓL? hát nem tudom, de jó mi?
(Egy Hozzáértő és egy Divatiphoneos beszélgetését láthatták) (FIGYELEM A SZÖVEGBEN SZARKAZMUS NYOMAIT TALÁLHATTÁK)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!