Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri lecserélni androidot...

Megéri lecserélni androidot iPhonera?

Figyelt kérdés

Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.

Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?

Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.

2016. szept. 23. 08:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi ebben a probléma, különbözőek vagyunk, mindenkinek mások az igényei. És soha senki nem fogja meggyőzni a másikat az igazáról.

Én már voltam márkab**i, csóró, sznob, geek és "normie" azért, mert Samsungot veszek. Közben én csak egy high-end telefont akartam AMOLED kijelzővel, nyitott bootloaderrel, jó custom ROM támogatással. Más meg máshogy látja. Különbözőek vagyunk.

2016. szept. 23. 16:55
 32/88 anonim ***** válasza:
38%

Na uraim látom van itt egy két nem normális ember ezért el magyarázom hogy mivel tud többet az Iphone 7-t a 6s-től!

Szóval!

Vízálló! Uhhmmm nem. Várjál....... Cseppálló! Igen rácseperedik egy vízcsepp és kibírja! Tádám! Nem mintha ezt nem bírná ki minden 20ezer forintos androidot telefon, de ez akkor is forradalmi. (De ha esetleg beázik akkor ne gyere hozzánk, illetve fogadunk szívesen, 300euróért megcsináljuk neked az innováció nevében..

40℅-al gyorsabb processzort! Váú az appok mostmár nem 1,5 hanem 1,4 sec alatt jönnek be... Aztaaaa ( arról inkább nem beszélnék milyen hardver kell egy 720p pixelhamlaz meghajtásához röhejes..)

Várjuuunk csak... De hát itt vannak a Benchmarkok... Igen ám de azok egy magra vannak tervezve.... Nem úgy lenne a fair hogy android 8 magja vs Iphone 2 magja? Vagy csak szerintem nem korrekt?

Kameraaaaaaa ..... Hát úristenn a kameraaaaaa.... Hisz csak az egész androidot csúcsmezőny jobb képeket csinál mint az Iphone 7 kamerája.... De akkor is 4k! Igen ez is mindbe benne van... Akkor dupla kamera!!! Nem mintha az sokat segítene... De az nem a plusba van? Lesz@rom az Iphone jobb mint az android oszt kész! Okk..... :/

Jobb akkumulátor idő.... Na erre varjál gombot haver.... Majdnem elértük a 2000 miniamperes aksit.... Bullshiittttt... Azt a budos életnek... Váúú..... +2 óra üzemidő... .jah várjál... A fél éves s7-nek jobb az üzemideje... Várjál kikell találnom valami mást.... Hát persze ott van a gomb ami nem is gomb... De hisz az sz.ar nem úgy működik ahogy mondták.... Akkor várjálllll.. Na ezt nézd meg NINCS 16GB OS VERZIÓ.... NA MIVAAAAN ENNYIT TUDSZ HAVER??? Öhm ma már középkategóriában gyártanak 16gb-os mobilokat nem csúcsban.... A fenébe .... Na akkor itt van a lényeg KIVETTÉK A JACK CSATLAKOZÓ!!!!

Ahha oké na ez már valami... De csináltak helyette valamit? Hogy érted ezt? Sokkal nagyobb aksi? Minek az hogy talán kibírjon egy napot? Ne röhögtess ez ebben a kategóriában lukszus... Akkor design váltál? Na ne röhögtess... Az Applenél egy 3 éves folyamat. Akkor benne van a bővíthetőség? Ne röhögtess ez még mindig az apple... AKKOR MI A FENÉÉRT JÓ AZ HOGY KIVETTÉK A TELEFONBÓL? hát nem tudom, de jó mi?

(Egy Hozzáértő és egy Divatiphoneos beszélgetését láthatták) (FIGYELEM A SZÖVEGBEN SZARKAZMUS NYOMAIT TALÁLHATTÁK)

2016. szept. 24. 08:22
 33/88 anonim ***** válasza:
21%
Te nagyon okos kis utolsó nem érted hogy az iPhone 2 maggal megalázza a 8 magot androidot legalabb hülyeséget ne magyarázz hiába van 8 mag benne ha gyenge és optimalizálatlan f.s , már nagyon kezdem unni hogy azt se tudod miről beszélsz de magyarazol , de tudod mit leírom neked egy példaként hogy értsed. Van egy Audi r8 amiben egy alap V8as motor van de lehet bele v10et is tenni mert készült belőle v10es változat ha a v8asba v10et teszel nőni fog a teljesítménye , mellette ott van egy Trabant a szar motorjával hiába teszel bele v12es motort egy roncs halmaz marad az egész pedig a v12es motor erősebb mint a v10 hát hogy lehet ez uristen ? Elmondom hogy ugy h a motor csak egy dolog ha a kocsi egy szar rakhatsz bele akármit sose lesz jobb és ugyanez van a drágalátos 8magos telefonnal hiába van 4szer több mag benne mint egy másikba ha a 8 mag teljesítménye összesen nem elegendő arra hogy normálisan meghajtsa azt a k.urva operációs rendszert érted már te sötét Isten verése vagy még mindig magyarázni kell abba a kis porszem fejedbe ?
2016. szept. 24. 16:38
 34/88 anonim ***** válasza:
Ja es csak hogy megértsd röviden mert lehet túl sötét vagy hogy felfogd ezzel azt akartam mondani hogy sz.rbol nem tudsz várat építeni ez a lényeg hiába teszel te bele 16 magot ha azok harmat gyengék és semmit nem érnek ezt verd bele a fejedbe
2016. szept. 24. 16:43
 35/88 anonim ***** válasza:
Te most komolyan a processzorról beszélsz? Nem tudom hogy elolvastad-e az írásokat de azért még egyszer leírom. Igen gyorsabb valamivel.. Kb 1.5 sec helyett 1.4 sec alatt tölt be egy app.. Húúúúhaaaaa... Forradalmi újítás! Ki a halált érdekel hogy 8 magos? Mindkettőt villám gyors nem? Nem mindegy neked hogy az egyik 2 erős maggal, a másik meg 8 gyengébb maggal van ellátva? (Arról nem is beszélve mit tudna ez a 2 "erős" mag (ami amúgy megjegyzem hogy 4!!!! ) Egy nagyobb kijelzőn, nem valami natív hd sz@ron)
2016. szept. 24. 18:36
 36/88 A kérdező kommentje:
Akkor csereljem az androidot iPhone 7 re? Jobb lesz?
2016. szept. 24. 20:01
 37/88 anonim ***** válasza:
3. Vilaghaboru az az iphone hivők es az android hivők között fog majd kitörni erre a nyakamat teszem, ez mar lassan roszabb mint egy szappanopera
2016. szept. 24. 20:30
 38/88 A kérdező kommentje:
De azt mondják az android amúgy is tele van vírussal az iPhone meg biztonságos. Akkor csak jobb nem?
2016. szept. 24. 20:32
 39/88 anonim ***** válasza:
Ekkora marhaságot még hozzáértőtől nem hallottam.
2016. szept. 24. 20:36
 40/88 A kérdező kommentje:
Nem így van?
2016. szept. 24. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!