Igen, van bajom az iPhone-al, hogy túlárazott, hogy egyre butább, és hogy csak egy státuszszimbólumként működik. Olvasd csak el, ugyanezért kell a kedves kérdezőnek is. Azért veszi az emberek többsége, mert "menő". Van tapasztalatom vele, de semmi készséget nem éreztem, hogy a jelenlegi telefonom lecseréljem bármilyen iPhone-ra, mert nem jobb mint a nagy átlag. Persze, én vagyok a csóró irigy ember, mert nekem nem tetszik, és rávilágítok a hibáira. Megszokhattuk, hogy ez így van. Ennyit erről.
2016. szept. 23. 10:37
12/88 anonim válasza:
Mondjuk abból látszik hogy irigy vagy, mert azt mondod hogy az iPhone 7nek gyenge hardvere van . Nos akkor ajánlom nézz róla benchmark videókat , és aztán kiderül mennyire is gyenge sz.r az a hardver . Amit te Mondassz az igazából az hogy kevesebb maggal rammal is vígan lealázza a 4 meg 8 magos telefonokat :D , ha neked ez a gyengeség jele ám legyen de akkor kérlek ne itt irjad a sok hülyeséget köszi :)
2016. szept. 23. 10:38
13/88 anonim válasza:
"kevesebb maggal rammal is vígan lealázza a 4 meg 8 magos telefonokat"
Ez azért van, amit írtam. Mert az iOS egy telefonra van optimalizálva, az Android pedig 1000 félére. Nyilván nem minden telefon fog ugyanúgy futni Androiddal, az Apple ebből a szempontból könnyebb helyzetben van. Gyengébb hardverrel teljesít jobban, mert egy adott hardverre könnyebb írni és optimalizálni egy szoftvert.
2016. szept. 23. 10:41
14/88 anonim válasza:
Az meg hogy túlárazott, nos az androidból mennyibe kerülnek a mostani csúcsmodellek talán fillérekbe :D ?
2016. szept. 23. 10:41
15/88 anonim válasza:
Ahogy én észrevettem, ha nem is sokkal, de az Android-készülékek még így is olcsóbbak. Persze szintén nem olcsó, de azért nyilván az iPhone mindig drágább, ezt megfigyelheted.
2016. szept. 23. 10:43
16/88 anonim válasza:
Elmondom mi a baj itt hogy szidod az iPhone-t én viszont nem szidom az androidot tudod miért mert teljesen más dolog a kettő . Mindkettő más igényekre van szabva , aki az androidot szereti nem fog iPhone-t venni mert zavarja a zárt rendszer , aki az iPhone-t mint énis nem fogok androidot venni mert a sokféle telefon miatt sosem lesz annyira stabil mint az ios egyre jobb az évek során ez tény de pl évekig nem fogjak tudni támogatni a készülékeket mint mondjuk az iPhone esetében Mindenkettőnél vannak kompromisszumok ezt kellene megérteni mem pedig szidni őket
2016. szept. 23. 10:45
17/88 anonim válasza:
Véleménykéréssel jött a kérdező, én elmondtam, mit gondolok. Te is elmondhattad volna a tiédet, mindennemű támadás és szidalmazás nélkül.
Tőlem szidhatod az Android, nem venném fel.
2016. szept. 23. 10:49
18/88 anonim válasza:
Azok az emberek pedig mint a kedves kérdező is aki azt se tudja mit akar csak megveszi a telefonokat a vakvilágba mert fogalma sincs hogy miert jo csak mert "menő" azokra kár időt és energiát pazarolni mert úgyis azt csinálnak amit akarnak ő pénzük
2016. szept. 23. 10:49
19/88 A kérdező kommentje:
Ne igazán haragudj, de ha én csak azért veszem meg mert menőnek tartom az nekem miért baj?
Te megvetted a telefont ami van neked akármi ok miatt. Az tetszett, az volt olcsó, azt tartottad menőnek, ár érték arányban az volt jó, a hardvere neked megfelelt, stb. Azért vetted mert neked az volt jo.
Ha én azért veszem meg mert menő (vagy legalábbis én azt gondolom) azt azért teszem mert nekem így jo.
2016. szept. 23. 11:17
20/88 anonim válasza:
Nem éri meg, Androidra minden ingyen van, de iPhone-ra nem tölthetsz le és telepíthetsz külső forrásból, csak ha rootolt vagy ilyesmi, és ezesetben dobhatod a garanciát is. Mellesleg az iPhone sokkal drágább cucc és fel van tupírozva. Hiába van mondjuk két telefon azonos tulajdonságokkal csak más operációs rendszerrel az iPhone drágább, mert csak egy márkanév.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!