Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri lecserélni androidot...

Megéri lecserélni androidot iPhonera?

Figyelt kérdés

Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.

Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?

Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.

2016. szept. 23. 08:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, szerintem vedd meg azt az Iphone-t. Pont a magadfajtának találták ki. :)
2016. szept. 24. 23:29
 42/88 A kérdező kommentje:
Az egyikben 2 kamera van vagy három. Melyik a jobb szerinted?
2016. szept. 25. 00:56
 43/88 anonim ***** válasza:
Először is te írtál két magot szoval saját magadat hazudtolod meg te szerencsétlen, de ne zavarjon xd és te is elismerted hogy gyorsabb a két magos mint a 8 magos nem értem akkor mit magyarázol . Igen gyors a minőségű nyolc magos telefon is de te is elismered hogy gyorsabb a jobban optimalizált iPhone xd nem értem akkor minek hozod fel példának ha utána valaki elmagyarázza neked és kiderül hogy annak van igaza . Olyan példákat hozz fel amelyek megállják a helyét igen kicsit túl van árazva nem mondom de az android is bőven ;) nincs bajom az Androiddal azzal van bajom mikor egy elvakult android fan elkezdi magyarázni a blődségeket aztán ha valaki bizonyítja az ellenkezőjét hümmőg :)
2016. szept. 25. 10:48
 44/88 rubardo666 válasza:
egyátalán nem. az android már régen túl szárnyalta az iphone-t és már a microsoftot is.
2016. szept. 25. 11:54
 45/88 anonim ***** válasza:
Aztán miben szárnyalta túl xd ? Mondd már el kérlek azokat a dolgokat amiben annyira jeleskedik , mindkettő nagyon jó rendszer de már megint a b.taság azt se tudod mit beszélsz
2016. szept. 25. 13:21
 46/88 anonim ***** válasza:

1. Az iPhone nem sznobtelefon, max Magyarországon(de az a társaság annyit is ér aki egy telefon alapján ítél meg.De egy majdnem ennyibe kerülő S 7 EDGE az nem " menő"?)

2.Nyugatra függetlenül is jóval olcsóbb(Amerikában majdnem 100 ezerrel), fizukülönbségről nem is beszélve, még egy takarítónő is vehetne akár havi 2-3mat függetlenül a fizujából. Ez aztán hú de sznobság, amit bármilyen átlagember megengedhet simán..:D (Y)

3.Nyugatra bárki megveheti aki jövedelemmel rendelkezik, hogy miért? Azért, mert a szolgáltatók nem olyan zs*dók mint itthon, és képesek EMBERI áron adni rendes tarifákkal..

Kb fillérekért hozzá vágják az emberhez, csak az nem vesz átlagemberek közül ilyen szintű telefont aki nem akar.

Itthon néztem az árakat..iPhone 7 32 GB 257 ezer forint, mikor Ausztriában 220 ezer forintnyi euro...

Előfizuval iPhone 6S havi 7 ezres tarifával 170-180 ezer forint...HÁ' NOOORMÁLISAK?!

Ritka nagy lehúzás ami megy itthon.

2016. szept. 25. 14:40
 47/88 anonim ***** válasza:
Alig lehet olyan dolgot mondani amiben megveri az Iphone 7 az S7-et
2016. szept. 25. 14:44
 48/88 anonim ***** válasza:
Igen vagyis kb egyforma a teljesítményük akkor miben szárnyalta túl ezt nem értem , mert a drága kommentelő úgy állította be mintha az android valami 1000szer gyorsabb és stabilabb valami lenne az iPhone-nál közbe meg kb ugyanazt a teljestiményt hozza illetve egy picit gyorsabb az iPhone bár ezt senki nem veszi észre , csak nem értettem hol van itt az a bizonyos túlszárnyalás amiről beszél :D
2016. szept. 25. 15:09
 49/88 A kérdező kommentje:

Akkor az iPhone csak jobb mint az android minden szempontból nem?

Se vírus nincs rá, nem lassul, gyorsabb, több mag, több kamera.

2016. szept. 25. 18:15
 50/88 A kérdező kommentje:
Azt mondják képeket is olyat csinál mint a nagy profi képek mert 2 kamera van benne meg rezgéscsillapítás
2016. szept. 25. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!