Megéri lecserélni androidot iPhonera?
Jön most ki ez az új hetes aztán gondoltam venni kellene. Állítólag az android amúgy se annyira tuti már.
Szóval azt akarom, hogy a Sony c5 ha lecserélem a nagy kétkamerás iPhonera az ugye jó úgy?
Kimennék osztrákba mert ott azt mondják sokkal olcsóbb, meg itthon még úgysincs és sokaknak ugye nem is lesz mert drága.
Szerintem továbbra sincs értelme egymásnak ugrani a két tábornak, valamiért egyre inkább azt érzem a válaszokból és reakciókból, hogy Kérdező célja pontosan a két tábor egymásnak ugrasztása volt.
Esetemben ez nem sikerült, én már legelső válaszomban leírtam: döntse el mire van szüksége, írja össze/hasonlítsa össze a telefonokat és azt vegye ami felhasználói igényeinek leginkább megfelel.
Hol lehetne megvenni? Mindenhol azt írják hogy nem biztos hogy van?
Ha megveszem és mégse tetszik vissza lehet vinni?
A barátok köztben is mindenkinek iPhone van, azért az sem mindegy. Ha ilyen közismert embereknek is applet használnak akkor csak jobb nem?
Gondolom nem az Apple fizeti a reklámot.
Te még mindig itt tartasz...
Á dehogy fizetett, bújtatott reklám, naívitás csúcspontja ezt hinni, ha nem fizetett lenne akkor nem ezt használnálnák, amennyiben mégis ki lenne takarva a logó, még a pólókon is kitakarják amennyiben nem szponzorációról van szó és valaki netán olyat visel amin fellelhető a márkajelzés ha még nem tűnt volna fel...
Az meg, hogy egy szappanopera szereplői mit használnak engem például abszolúte hidegen hagy, ahogy maga a sorozat is....
Nyilván ha lecserélsz egy középkategóriás telefont egy évvel később kiadott csúcskategóriásra, akkor az új jobb lesz. (más kérdés hogy van e bármi problémád a mostanival)
Az hogy valakinek milyen oprendszerű telefon felel meg az az igényeitől függ, én pl. olyan dolgokat használok amik csak Androidon kivitelezhetőek ezért nekem csak az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!