Mi a fene az a képernyőfedvény és hol kell kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Most frissítettem a telefonomat android 6.0-ra, instagramra akartam felrakni egy képet, erre kiírja, hogy ehhez a beállítások-alkalmazás menüpontban kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. De nincs ott ilyen opció!! Hogy kell ezt leszedni?
Köszi előre is!
2016. júl. 10. 20:28
41/46 anonim válasza:
Timoka888 köszi nekem sokat segítettél:)
42/46 pistii12 válasza:
Ha esetleg nem tudod sehogyan megoldani, próbáld meg újra indítani a telefont. Nekem az oldotta meg a problémát.
43/46 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is ez volét a probléma, nekem Samsung Galaxy J5 van. Megnéztem egy videót amibe elmagyarázzak ennek a kikapcsolását. Először is ha van Messengered, akkor lépj be a Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazáskezelő>Messenger>Kényszerleállítás. Ezután viszont menj be a Beállítások>Alkalmazáskezelő>(Az alkalmazásra, amit szeretnél használni)>Engedélyek, és engedélyezz mindent.
44/46 anonim válasza:
Van egy videó, ami jól elmagyarázza, miről van szó. Gyakorlatilag az van, hogy bizonyos beállításokat nem enged a telefon, amíg olyan dolog van a képernyőn, ami a felület egy részét kitakarja. Ez leggyakrabban a (facebook) Messenger alkalmazás, de van akinek más program, ami lebeg a képernyőtartalom fölött. Amíg ilyen aktív, addig nem fogja engedni a hozzáférést.
45/46 anonim válasza:
Messengerre nyomtam egy kényszerített leállítást meg töröltem a futó alkalmazásokat és ment utána Shazam részére az engedély adása. Többi programnál nem volt ilyen fedvényes bajom.
46/46 anonim válasza:
Nekem a telóm újrarakása után kért minden alkalomazáshoz, nagyon egyszerű meg tudtam oldani: Beállítások -> Képernyő -> Képernyőkímélő Be/Ki/Be/Ki és utána minden oké lett. Samsung s5 mini
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!