Tetszik a gesztusvezérlés?
"Én kipróbáltam, de nekem nem, és nem is használom."
Nincs rá szabály, nem kötelező.
Tehát teljesen jogos a dolog.
Annak idején, amikor pl. Stephenson a gőzmozdonyát megépítette, rengeteg ellenzője volt ...
"Annak idején, amikor pl. Stephenson a gőzmozdonyát megépítette, rengeteg ellenzője volt ..."
Ennek mondjuk nem tudom milyen relevanciája van itt. A gőzmozdony idővel egy mindenki számára nyilvánvaló minőségi ugrás volt az utazás terén, a gesztusvezérlést pedig noha használom, nem látom semmi előnyét a hagyományos 3 gombos irányításhoz képest. Mindkettővel tökéletesen elvégezhető minden művelet, megszokás kérdése.
"A gőzmozdony idővel egy mindenki számára nyilvánvaló minőségi ugrás volt az utazás terén, a gesztusvezérlést pedig noha használom, nem látom semmi előnyét a hagyományos 3 gombos irányításhoz képest."
Az ellenzők se látták ...
"Az ellenzők se látták ..."
Most megpróbálnád magyarul? Kismillió számítástechnikai eszköz van, ahol nincs gesztusvezérlés (érintő képernyős eszközökön is), mégis tudod használni és nem hinném, hogy jövő héttől a Spar automata pénztár is majd gesztusvezérléssel fog működni. :) Még az iOS esetében sem kötelező a használata, lásd a még supportált home gombos telefonokat. Androidon se kötelező és nem látom az okát, hogy miért ne lehetne meg ez a funkció 10-20 év múlva is.
Nekem a három gombos navigáció jobban bejön.
Páromnak szintén.
"Nekem a három gombos navigáció jobban bejön.
Páromnak szintén."
Nyomógomboson nem csodálom.
Androidon nagyon sokáig a gombokat használtam, idegenkedtem a gesztusvezérléstől. Aztán lett egy olyan telefonom, amin alapból az volt beállítva és adtam neki egy esélyt. Kiderült, hogy nem is rossz, csak meg kellett szokni.
Most iPhone-on meg nincs is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!