Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tetszik a gesztusvezérlés?

Tetszik a gesztusvezérlés?

Figyelt kérdés
Én kipróbáltam, de nekem nem, és nem is használom.

tegnapelőtt 18:36
A kérdező szavazást indított:
Igen és használom is.
Nem, de azért próbálkozok vele.
Nem és nem is használom.
16 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mióta megjelent 2017ben azóta azt használom. Nem szeretem a gombokat kinek mk
tegnapelőtt 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

"Én kipróbáltam, de nekem nem, és nem is használom."

Nincs rá szabály, nem kötelező.

Tehát teljesen jogos a dolog.

Annak idején, amikor pl. Stephenson a gőzmozdonyát megépítette, rengeteg ellenzője volt ...

tegnapelőtt 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

"Annak idején, amikor pl. Stephenson a gőzmozdonyát megépítette, rengeteg ellenzője volt ..."

Ennek mondjuk nem tudom milyen relevanciája van itt. A gőzmozdony idővel egy mindenki számára nyilvánvaló minőségi ugrás volt az utazás terén, a gesztusvezérlést pedig noha használom, nem látom semmi előnyét a hagyományos 3 gombos irányításhoz képest. Mindkettővel tökéletesen elvégezhető minden művelet, megszokás kérdése.

tegnapelőtt 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

"A gőzmozdony idővel egy mindenki számára nyilvánvaló minőségi ugrás volt az utazás terén, a gesztusvezérlést pedig noha használom, nem látom semmi előnyét a hagyományos 3 gombos irányításhoz képest."

Az ellenzők se látták ...

tegnapelőtt 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

"Az ellenzők se látták ..."

Most megpróbálnád magyarul? Kismillió számítástechnikai eszköz van, ahol nincs gesztusvezérlés (érintő képernyős eszközökön is), mégis tudod használni és nem hinném, hogy jövő héttől a Spar automata pénztár is majd gesztusvezérléssel fog működni. :) Még az iOS esetében sem kötelező a használata, lásd a még supportált home gombos telefonokat. Androidon se kötelező és nem látom az okát, hogy miért ne lehetne meg ez a funkció 10-20 év múlva is.

tegnapelőtt 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A Sparos automata nem de a Sparos néni modora a gesztusodtól függ :)
tegnapelőtt 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a három gombos navigáció jobban bejön.

Páromnak szintén.

tegnap 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem a három gombos navigáció jobban bejön.

Páromnak szintén."

Nyomógomboson nem csodálom.

tegnap 02:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Androidon nagyon sokáig a gombokat használtam, idegenkedtem a gesztusvezérléstől. Aztán lett egy olyan telefonom, amin alapból az volt beállítva és adtam neki egy esélyt. Kiderült, hogy nem is rossz, csak meg kellett szokni.

Most iPhone-on meg nincs is más.

tegnap 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
A gesztusvezérlés olyan, mint billentyűzetről átállni egérre.
tegnap 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!