IPhone telefonon van valami gesztusvezérlés a “vissza” parancshoz?
Figyelt kérdés
Most váltottam le a telefonom egy iphone-ra, eddig tetszik kivéve egy dolgot: nem tudok rájönni, hogy hogy lehet gyorsan és egyszerűen visszalépni egyet.
A főképernyőre ugrás és az appok közötti váltás ugyanúgy működik, az szuper.
Droidon volt az hogy a képernyő jobb szélétől befele legyintve vissza lehet lépni egyet.
iPhone-on ez hogy működik?
(Tudom hogy van vissza gomb, de az 99%-ban bal fent, ahol nem érem el egy kézzel)
2023. jan. 24. 17:06
1/4 anonim válasza:
Kisegítő lehetőségeknél lehet beállítani parancsokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Ott ilyet nem találtam
2023. jan. 24. 17:41
3/4 anonim válasza:
iphoneon általában balról kell befelé húzni visszalépéshez. Nem használható minden appban sajnos, de pl böngészéskor nagyon hasznos.
4/4 anonim válasza:
Balról a képenyő szélét húzd jobbra.
Nem minden appban működik, ezt az appnak is támogatnia kell. De a legtöbben működik.
kismillió videó van a gesztusokról
https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+gestures..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!