Mi a fene az a képernyőfedvény és hol kell kikapcsolni?
Most frissítettem a telefonomat android 6.0-ra, instagramra akartam felrakni egy képet, erre kiírja, hogy ehhez a beállítások-alkalmazás menüpontban kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. De nincs ott ilyen opció!! Hogy kell ezt leszedni?
Köszi előre is!
Kedves Mindenki! A fentiek P8 lite-ra nálam sem váltak be.
Nevetni fogtok hogy lehet kikapcsolni. Nekem van CM Locker a telefonon, az állítja be az általam kiválasztott képet háttérnek, meg képernyővédőnek.
Letiltottam a CM Lockert,bezártam mindent a Greenfy-val, és a Battery Doctorral, újra indítottam, a Messengerbe beléptem, beállítottam amiket kért, majd amikor működött a képküldés Galériából, és a fényképezés, hang küldés funkció Messengerben, akkor kiléptem belőle. Belapcsoltam a CM Lockert(feloldottam a tiltást) és azóta minden műkszik. Szerintem CM Locker féle cuccok blokkolhatják a rendszert. (képernyőfedvény rossz magyarsággal képernyőkép, vagy képernyővédő is lehetne, innen ugrott be)
A képernyőfedvény nem más mint képernyővédő
Beállítások > Megjelenés/Kijelző > Képernyővédő > Be/Ki
És ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!