Mi a fene az a képernyőfedvény és hol kell kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Most frissítettem a telefonomat android 6.0-ra, instagramra akartam felrakni egy képet, erre kiírja, hogy ehhez a beállítások-alkalmazás menüpontban kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. De nincs ott ilyen opció!! Hogy kell ezt leszedni?
Köszi előre is!
2016. júl. 10. 20:28
21/46 tttclub2 válasza:
Sziasztok elég régóta foglalkozom a kérdéssel... Nekem sikerült...
https://www.youtube.com/watch?v=TzNlYAA22xA (Magyarul)
22/46 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=TzNlYAA22xA ennyire egyszerű a megoldás...kiment a hajam mikor megnéztem...-.-" :D
23/46 anonim válasza:
Clean Master törlésével (vagy esetleg beállításával?!) megoldható!
24/46 anonim válasza:
Nekem huawei p9-em van és amíg be volt kapcsolva a lebegő gomb addig kiírta ezt a szöveget de ahogy kikapcsoltam mindent engedett
25/46 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával vacakoltam de nálam a képernyőfedvény az azt jelentette hogy kikellet kapcsolni a csetfejeket a messengernél.
26/46 pisti977 válasza:
Ha van Facebook messengered akkor húzd le a kis ablakot ami meg jeleníti az üzenetet .
Szóval ha el távolították a chatfejet akkor sikerülni fog az alkalmazások hozzá féreseit beállítani:)
27/46 anonim válasza:
Én nekem még úgy se működik hogy kihúztam a messengert meg mindent, aztán le is töröltem a messengert de még így se... (sony xperia m4 aqua)
28/46 anonim válasza:
Nekem is p8lite van es csak azert jelentkeztem be most ide, hogy leirhassam mit kellett tennem. Valamiert ha sd kartyara athelyezed az adott alkalmazast, nem fog semmibe belekotni. Nalam ez mukodott!
29/46 timoka888 válasza:
Ha végképp nem sikerül a Messenger meg a többi megoldás, pörgessetek vissza a 11. válaszra, ott leírtam egy módszert ami szerintem ha már minden kötél szakad az be fog jönni. :) P8 litenál bejött.
30/46 timoka888 válasza:
atty23 nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem :) ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!