Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehetséges, hogy az új...

Hogy lehetséges, hogy az új telefonom magától tud minden korábbi email címemet, amit az előző mobiltelefonon csináltam?! Látatlanban átvitte az adatokat vagy mi?

Figyelt kérdés

Adatok átvitelét nem kértem a régi készülékről.

Új Gmail-es email címmel nyitottam új Gmail fiókot az új Androidos telefonomhoz.

Régebbi email címekre nem is jelentkeztem be, le se írtam.

A Gboard billentyűzete azonban az összeset tudja,mint javaslat. Elkezdek gépelni és megjelenik az összes email cím, amiről elvileg nem tudhat az új telefonom. Mi ez X akták????

tegnapelőtt 18:04
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%

Semmi X-akták, nyilván elszúrtál valamit.

Például nem választottad le a régi fiókot, amikor az újat kreáltad.

Vagy egyes közösségi média vagy üzenetküldő alkalmazások is okozhatnak ilyen kavarást, ahogy olvasom.

Érdekes, én meg tudtam oldani, számítógépen kreáltam új címet, amit csak egy másik telefonhoz alkalmaztam.

tegnapelőtt 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Google és Face mindent IS tud rólad és szívesen segít is neked nem elfelejteni vagy eltitkolni dolgokat mikor pl. új telót veszel :)))
tegnapelőtt 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:

"Új Gmail-es email címmel nyitottam új Gmail fiókot az új Androidos telefonomhoz."

Nincs jelentősége.

Ha a régi Google felhasználói fiókoddal jelentkeztél be a készülékre, nem számít hogy új email címet adtál hozzá.

Ha ezen változtatni szeretnél, adj hozzá új fiókot, és a régit távolítsd el.

[link]

tegnapelőtt 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:

ma 18:51

De éppen ez az, pont arról írok, hogy NEM JELENTKEZTEM BE A RÉGI FIÓKKAL, sőt még le se írtam az új telefonomon a korábbi email címeim, így nem is emlékezhet rá a billentyűzet...

tegnapelőtt 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem jelentkeztem be sehova a régi felhasználói fiókkal. Minden új mivel új telefonszámot is adtak az új telefonhoz.
tegnapelőtt 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:

ma 18:47

Mivel új telefon, nem kellett semmit se leválasztani...

Csak újat hoztam létre.

tegnapelőtt 19:12
 7/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
56%

Mellesleg (bár szerintem a pofátlan leminősítők semmi tudást és segítséget nem érdemelnek meg):

[link]

Ha tudod értelmezni.

tegnap 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!