Android: Miért nem tudom egy alkalmazás korábbi verzióját telepíteni? Többi lent.
Nagy vonalakban, mert az az alapfeltevés, hogy a fejlesztők tudják, mit csinálnak, és az újabb verziók funkcionalitásban csak hozzáadni tudnak a fejlesztők szemszögéből (értsd: ha elvesznek egy feature-t, az is "hozzáadás" mert okkal vették el a feature-t).
Továbbá az is alapfeltevés, hogy a felhasználók meg NEM tudják, hogy mit csinálnak. Ergo, nem akar az ember olyan eszközt/lehetőséget adni a felhasználó kezébe, amivel könnyen el tudja rontani a dolgokat.
Ez általában jól is működik, ameddig nem, lsd: a te eseted(?).
Nem működik visszafele. Plusz amit nem tudnak vagy csak nem akarnak felfogni sokan, hogy a legtöbb mobilapp csak egy kliens, ami egy szerveren lévő programmal kommunikál. Ha régi mobil appot, vagy klienst használsz, akkor simán lehet, hogy nem lesz kompatibilis a szerver alkalmazással, esetleg nem is magában a mobil appban van a hiba, hanem a szerver oldali programban. Persze most totál látatlanban mondtam csak valami általánosságot, nem tudom miről beszélsz.
Külső alkalmazásboltokból van lehetőség apk-ként letölteni régebbi verziókat is, de a helyedben jelezném a bugot a fejlesztőknek, ha nem létfontosságú és megvárnám a frissítést.
Értem. Köszönöm szépen a válaszokat!
Tubemate nevű videóletöltő alkalmazásról van szó. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy nagyon bug-os lett az éppen aktuális verzió - ezalatt értsd: 50 letöltés próbálkozásból körülbelül vagy inkább legfeljebb a 10%-a, ha elindult (de azok rendesen le is töltöttek), azok előtt csak elvétve nem tudott néhány videót letölteni. Többek között ennek a kiküszöbölése miatt frissítettem többször, de sajnos sose szűnt meg az a bug, hogy néhány videót nem tudott letölteni.
Ezek után már úgy lesz, ahogy 4-es írja, annyi különbséggel, hogy elfogadom a minimális bug-ok jelenlétét, amik egyébként sem tűntek el.
Köszönöm 3-as, jelzem a bug-ot a fejlesztőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!