Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android: Miért nem tudom egy...

Android: Miért nem tudom egy alkalmazás korábbi verzióját telepíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy alkalmazás, amit frissítettem, de frissítés után bug-os lett. A korábbi verziók rendesen működtek. Ezért arra gondoltam, hogy telepítem azok egyikét. Úgy próbáltam telepíteni, hogy az új verzió fent volt a készüléken, tehát nem töröltem az (újabb) bug-os alkalmazást. Nem szeretném törölni, mert akkor ismét be kellene állítgatni a dolgokat.

dec. 28. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nagy vonalakban, mert az az alapfeltevés, hogy a fejlesztők tudják, mit csinálnak, és az újabb verziók funkcionalitásban csak hozzáadni tudnak a fejlesztők szemszögéből (értsd: ha elvesznek egy feature-t, az is "hozzáadás" mert okkal vették el a feature-t).

Továbbá az is alapfeltevés, hogy a felhasználók meg NEM tudják, hogy mit csinálnak. Ergo, nem akar az ember olyan eszközt/lehetőséget adni a felhasználó kezébe, amivel könnyen el tudja rontani a dolgokat.

Ez általában jól is működik, ameddig nem, lsd: a te eseted(?).

dec. 28. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Visszafele nem lehet
dec. 28. 10:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem működik visszafele. Plusz amit nem tudnak vagy csak nem akarnak felfogni sokan, hogy a legtöbb mobilapp csak egy kliens, ami egy szerveren lévő programmal kommunikál. Ha régi mobil appot, vagy klienst használsz, akkor simán lehet, hogy nem lesz kompatibilis a szerver alkalmazással, esetleg nem is magában a mobil appban van a hiba, hanem a szerver oldali programban. Persze most totál látatlanban mondtam csak valami általánosságot, nem tudom miről beszélsz.

Külső alkalmazásboltokból van lehetőség apk-ként letölteni régebbi verziókat is, de a helyedben jelezném a bugot a fejlesztőknek, ha nem létfontosságú és megvárnám a frissítést.

dec. 28. 13:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha valami jó, annak frissítését kerülni szoktam.
dec. 28. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez jóformán mindennel így működik. Szoftver 'közvetlen' nem tudsz visszafelé telepíteni.
dec. 28. 16:25
 6/12 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm szépen a válaszokat!

Tubemate nevű videóletöltő alkalmazásról van szó. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy nagyon bug-os lett az éppen aktuális verzió - ezalatt értsd: 50 letöltés próbálkozásból körülbelül vagy inkább legfeljebb a 10%-a, ha elindult (de azok rendesen le is töltöttek), azok előtt csak elvétve nem tudott néhány videót letölteni. Többek között ennek a kiküszöbölése miatt frissítettem többször, de sajnos sose szűnt meg az a bug, hogy néhány videót nem tudott letölteni.

Ezek után már úgy lesz, ahogy 4-es írja, annyi különbséggel, hogy elfogadom a minimális bug-ok jelenlétét, amik egyébként sem tűntek el.

Köszönöm 3-as, jelzem a bug-ot a fejlesztőknek.

dec. 28. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül az app hibája ám. Ha a Youtube, vagy akármi, ahonnan te videót töltenél le, változtat valamit a saját oldalán, akkor nagy eséllyel egyből elsz..ródik a letöltő app.
dec. 28. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Jaja, a YouTube már egy ideje küzd az ingyenes YouTube prémium alternatívák ellen. Lehet ez volt a következő áldozat.
dec. 28. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Így van, itt nem a felülettel van gond, hanem szerver/API-val. Nem tudja letölteni.
dec. 28. 20:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Hmmm, értem.
dec. 29. 06:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!