Mobilnetem korlátlan így azt használom otthon is. Hazaérek és ha a sim kártya iphone-ban van, mindig el kell játszani, hogy net megosztás kikapcs-bekapcs. Ezt van, hogy többször is, minden nap. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ha androidbanos telóban van, semmi teendő, azonnal az összes készülék csatlakozik.
Automatikusan magától.
febr. 4. 22:30
1/4 A kérdező kommentje:
De ha át teszem android-os telefonba akkor meg nem működik az imessage.
febr. 4. 22:33
2/4 anonim 

válasza:

Mert egy iPhos. Sokan panaszkodnak erre.
Androidnál RCS van, nyilván csak más Androidosokkal fog működni, ahogy az imessage csak Apple ökoszisztémán belül működik. Bár elvileg azt mondta az Apple, hogy a mostani frissítés már támogatni fogja az RCS-t, nem sikerült megoldaniuk. Ez is visszamutat az első mondatra. Drága és sz@r.
3/4 A kérdező kommentje:
De ha androidban van a sim akkor az iphone és az ipad magától csatlakozik rá.
Fordítva ez kizárt.
Ha iphone-ban ban a sim, még az ipad sem csatlakozik hozzá csak kb 3. net ki-be kapcsolgatásra.
febr. 5. 00:03
4/4 anonim 

válasza:

Nekem nincs ilyen gondom, mióta vettem egy routert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!