Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gmail megtelt S gelhinakt...

Gmail megtelt S gelhinakt havi 650 forintért felhőt. Érdemes ebbe belemenni? Mi van ha elfelejtem S nem lesz fedezet? Elveszik az adat? Esetleg ha később árát emelnek akkor jöhet végrehajtó is? Van esetleg ennél jobb felhő?

Figyelt kérdés
tegnap 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
S mi volna ha kitörölgetnéd a gmailból, driveból a nagy fájlokat amik foglalják a helyet he?
tegnap 11:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Kell
tegnap 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vegyél. De érdemes az évest venni, nem a havit, mert spórolsz vele és egy évig nem kell vele foglalkozni.

Nam veszik el az adat, egy ideig még le lehet tölteni.

Ha áremelés lesz akkor előre fognak szólni, küldenek emailt, nem fog meglepetésként érni.

tegnap 11:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Csak most van egy akció hogy még olcsóbb 175 forint az első hónapban ez akkor is így van hogyha évest kérek?

Jó és pont az ilyen részletek érdekelnek mert erre például nem gondoltam, viszont kifejezetten hasznos tanács.

Az még a kérdés hogy van-e esetleg ennél az egész gmailnél jobb

tegnap 11:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem 200 GB-os tárhelyem van jelenleg a google / gmail-ben. Jelenleg évi előfizetéssel fizetek, és évente 10990 Ft-ot fizetek. Most márciusban van az év forduló, igy most vonták le az éves 10990 Ft-ot. Nekem ez a 200 GB-os tár terület egyenlőre bőven elég. Hisz kb 11 %-át használtam csak fel.
tegnap 13:11
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem meg 100Gb google tarhely 2 euro .

kb2-3éve volt egy jó akcio azota is annyi és nekem mėg mindig elėg csak 55GB foglalt.

tegnap 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:

6-os a 2€ az 800 forint...

Amúgy meg 690 Ft a 100GB-os csomag.

tegnap 14:25
 8/11 A kérdező kommentje:

És első három hónap sokkal olcsóbb

De akkor is ha évest fizetek?

tegnap 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk? Te látod mi van oda írva!

Én most megnéztem, nekem nem akciózik. 6900Ft/év a 100GB-s csomag. Az havi 575Ft. Azért ennyin ne problémázzunk már... ennyiért max két pár teszkós virslit lehet kapni...

tegnap 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:

"Az még a kérdés hogy van-e esetleg ennél az egész gmailnél jobb"

Lehet hogy van jobb. De biztos hogy az sem ingyenes.

Az ingyenes felhők, vagy bármely más szolgáltatások igencsak korlátozottak.

Ott a microsoft megoldása, de ingyenesen kb ugyanazt adja mint a google. Apple dettó. Ingyen alig kapsz valami. Normális szolgáltatáshoz elő kell fizetni mindenhol.

tegnap 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!