Gmail megtelt S gelhinakt havi 650 forintért felhőt. Érdemes ebbe belemenni? Mi van ha elfelejtem S nem lesz fedezet? Elveszik az adat? Esetleg ha később árát emelnek akkor jöhet végrehajtó is? Van esetleg ennél jobb felhő?

Akkor vegyél. De érdemes az évest venni, nem a havit, mert spórolsz vele és egy évig nem kell vele foglalkozni.
Nam veszik el az adat, egy ideig még le lehet tölteni.
Ha áremelés lesz akkor előre fognak szólni, küldenek emailt, nem fog meglepetésként érni.
Csak most van egy akció hogy még olcsóbb 175 forint az első hónapban ez akkor is így van hogyha évest kérek?
Jó és pont az ilyen részletek érdekelnek mert erre például nem gondoltam, viszont kifejezetten hasznos tanács.
Az még a kérdés hogy van-e esetleg ennél az egész gmailnél jobb

nekem meg 100Gb google tarhely 2 euro .
kb2-3éve volt egy jó akcio azota is annyi és nekem mėg mindig elėg csak 55GB foglalt.

6-os a 2€ az 800 forint...
Amúgy meg 690 Ft a 100GB-os csomag.
És első három hónap sokkal olcsóbb
De akkor is ha évest fizetek?

Honnan tudjuk? Te látod mi van oda írva!
Én most megnéztem, nekem nem akciózik. 6900Ft/év a 100GB-s csomag. Az havi 575Ft. Azért ennyin ne problémázzunk már... ennyiért max két pár teszkós virslit lehet kapni...

"Az még a kérdés hogy van-e esetleg ennél az egész gmailnél jobb"
Lehet hogy van jobb. De biztos hogy az sem ingyenes.
Az ingyenes felhők, vagy bármely más szolgáltatások igencsak korlátozottak.
Ott a microsoft megoldása, de ingyenesen kb ugyanazt adja mint a google. Apple dettó. Ingyen alig kapsz valami. Normális szolgáltatáshoz elő kell fizetni mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!