Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android: Miért nem tudom egy...

Android: Miért nem tudom egy alkalmazás korábbi verzióját telepíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy alkalmazás, amit frissítettem, de frissítés után bug-os lett. A korábbi verziók rendesen működtek. Ezért arra gondoltam, hogy telepítem azok egyikét. Úgy próbáltam telepíteni, hogy az új verzió fent volt a készüléken, tehát nem töröltem az (újabb) bug-os alkalmazást. Nem szeretném törölni, mert akkor ismét be kellene állítgatni a dolgokat.

dec. 28. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Találán rosszul látok, de mintha a valódi válasz kimaradt volna...

Semmilyen alkalmazást nem lehet downgrade -elni rátelepítéssel (normál esetben).

Vagyis minden (normális) esetben, ha korábbi verziót szeretnél telepíteni, előbb el kell távolítani a már telepített alkalmazás magasabb verziójú változatát.

A normálistól eltérő forgatókönyvekre nem térnék ki, talán nem is engedne a fórum annyit írni...

dec. 29. 11:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11-es. Jó volt a downgrade szót használnod, így még érthetőbb.
dec. 30. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!