Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a fene az a képernyőfedvény...

Mi a fene az a képernyőfedvény és hol kell kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Most frissítettem a telefonomat android 6.0-ra, instagramra akartam felrakni egy képet, erre kiírja, hogy ehhez a beállítások-alkalmazás menüpontban kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. De nincs ott ilyen opció!! Hogy kell ezt leszedni?

Köszi előre is!

2016. júl. 10. 20:28
1 2 3 4 5
 11/46 timoka888 válasza:
100%

Nos ha minden igaz, találtam egy minden telefontípusra alkalmazható megoldást erre a problémára, remélem sikerülni fog a többségeteknek. Annyi lenne a teendő, hogy a telefont "Biztonsági üzemmód"-ba indítod, utána pedig a Beállítások-->Alkalmazások menüpontban alkalmazásról alkalmazásra beállítod mihez legyen engedélye az adott alkalmazásnak. Ha minden egyes programnál lezongoráztad ezt akkor csak normál üzemmódba újra kell indítani. Az hogy hogyan indítsd el a telefonod biztonsági üzemmódban nem tudok segíteni mert minden telefonnál más az eljárási mód, így googlezzon rá szépen mindenki a sajátjára. A Huawei P8 Lite használóknak tudok segítséget nyújtani ebben is mivel én egy ilyen telefon birtokában vagyok.

1. Megnyomod hosszan a Be -Kikapcs gombot, ekkor ugye felhozza a lehetőségeket az repülő üzemmódra, meg a többi.

2. Kiválasztod az újraindítást.

3. Miközben újraindul a hangerő szabályzó lefele részét folyamatosan nyomod mindaddig míg meg nem jelenik a jelszó kérés. Ekkor ha a bal alsó sarokban látod a biztonsági üzemmód feliratot akkor ügyesen csináltad :D

4. Elvégzed a Beállításokban a fentiekben leírtakat.

5. Újraindítod a telefont. Ekkor már normál üzemmódba fog elindulni.

És kész is! :)

Remélem segítséget nyújtottam ;)

2016. szept. 16. 15:52
 12/46 anonim válasza:
Hali,nekem az Alcatel telefonomon volt ey Android webscry app vagy valami hasonló!Ezt a telefon fríssíti autómatikusan,anyi hogy ezt letiltod es vissza rakod az appot gyárira.
2016. szept. 22. 06:54
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor szokott jelentkezni, mikor mas alkalmazasokat feluliro view van a kepernyon (overlay, pl messenger chat fej). Ezeket el kell tuntetni az engedely bekapcsolasanak idejere, es problem solved.

/Egy Android fejleszto/

2016. szept. 22. 19:58
 14/46 anonim ***** válasza:
Es egyebkent biztonsagi okokbol van ez, valoszinuleg senki nem szeretne, ha valami kartekony app jol atrajzolna az engedelykero kepernyot, aztan a user gyanutlanul megadna mindenfele permissiont, utana meg pisloghatna, mint hal a szatyorban.
2016. szept. 22. 20:04
 15/46 atty23 válasza:
11.es válaszolónak köszönöm!Samsung galaxy s7 edge tökéletes megoldás!
2016. szept. 24. 17:26
 16/46 Hope Adams válasza:

[link]

Senki se gondolna rá, de tényleg itt a hiba

2016. okt. 1. 10:28
 17/46 anonim válasza:
MINDENT kipróbáltam, megcsináltam, de csak a telefon újra indítása, gyalulás után oldotta meg a problémát (s5 Samsung). Viszont ami jó hír :az újra indítás után van lehetőség az összes eddigi app visszaállítására. Nekem ez új volt. És egyszerűen a képek használhatakor automatikusan felugró ablakokban egy koppintással megadható az engedély a használathoz. Utána minden működik tökéletesen.
2016. okt. 2. 20:28
 18/46 anonim válasza:
Valami névjegyek, vagy naptár, vagy cm lock, én mindent kikapcsoltam
2016. okt. 10. 21:11
 19/46 Rémy Martin válasza:
Messengert kapcsoltam ki és minden remek lett samsung galaxy s6
2016. okt. 14. 14:54
 20/46 tina111 válasza:
Sziasztok! Huawei p8lite-nal es szerintem mast telefonokon is a Messenger a problema huzzatok le a chat fejeket es maris jo lesz csak engedelyezni kell :)
2016. okt. 17. 23:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!