Mi a fene az a képernyőfedvény és hol kell kikapcsolni?
Most frissítettem a telefonomat android 6.0-ra, instagramra akartam felrakni egy képet, erre kiírja, hogy ehhez a beállítások-alkalmazás menüpontban kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. De nincs ott ilyen opció!! Hogy kell ezt leszedni?
Köszi előre is!
Nos ha minden igaz, találtam egy minden telefontípusra alkalmazható megoldást erre a problémára, remélem sikerülni fog a többségeteknek. Annyi lenne a teendő, hogy a telefont "Biztonsági üzemmód"-ba indítod, utána pedig a Beállítások-->Alkalmazások menüpontban alkalmazásról alkalmazásra beállítod mihez legyen engedélye az adott alkalmazásnak. Ha minden egyes programnál lezongoráztad ezt akkor csak normál üzemmódba újra kell indítani. Az hogy hogyan indítsd el a telefonod biztonsági üzemmódban nem tudok segíteni mert minden telefonnál más az eljárási mód, így googlezzon rá szépen mindenki a sajátjára. A Huawei P8 Lite használóknak tudok segítséget nyújtani ebben is mivel én egy ilyen telefon birtokában vagyok.
1. Megnyomod hosszan a Be -Kikapcs gombot, ekkor ugye felhozza a lehetőségeket az repülő üzemmódra, meg a többi.
2. Kiválasztod az újraindítást.
3. Miközben újraindul a hangerő szabályzó lefele részét folyamatosan nyomod mindaddig míg meg nem jelenik a jelszó kérés. Ekkor ha a bal alsó sarokban látod a biztonsági üzemmód feliratot akkor ügyesen csináltad :D
4. Elvégzed a Beállításokban a fentiekben leírtakat.
5. Újraindítod a telefont. Ekkor már normál üzemmódba fog elindulni.
És kész is! :)
Remélem segítséget nyújtottam ;)
Pá
Ez akkor szokott jelentkezni, mikor mas alkalmazasokat feluliro view van a kepernyon (overlay, pl messenger chat fej). Ezeket el kell tuntetni az engedely bekapcsolasanak idejere, es problem solved.
/Egy Android fejleszto/
Senki se gondolna rá, de tényleg itt a hiba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!