Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a fene az a képernyőfedvény...

Mi a fene az a képernyőfedvény és hol kell kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Most frissítettem a telefonomat android 6.0-ra, instagramra akartam felrakni egy képet, erre kiírja, hogy ehhez a beállítások-alkalmazás menüpontban kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. De nincs ott ilyen opció!! Hogy kell ezt leszedni?

Köszi előre is!

2016. júl. 10. 20:28
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
Nálam addig nem lehetett amíg a messenger chatfej engedélyezve volt. Azt kikapcsoltam utána rögtön működött.
2017. febr. 20. 00:10
 32/46 K.Tündi válasza:
Nekem a 360 securytit kellett törölni most jó
2017. ápr. 5. 09:41
 33/46 anonim válasza:
Ha ezek közül az egyik sem vállt be nálad és Huawei telefonod van,akkor kapcsold ki az intelligens asszisztens menüpontban az egykezes felület opciót (p8 lite nál az opción belül a mini-képernyő nézetet és az igazodö billentyűzetet offold ki) remélem segíthettem <3
2017. ápr. 9. 22:18
 34/46 anonim válasza:
2017. máj. 9. 16:56
 35/46 bluntside válasza:
Nekem az ES File Explorer kis widgetje miatt nem volt jó. Uninstall azonnal.
2017. máj. 10. 09:39
 36/46 anonim válasza:
2017. máj. 11. 21:38
 37/46 duplameggymag válasza:

amikor felugrik a beállítás rész, ahol bezárhatod a képernyőfedvényeket, akkor nem mutatja az összeset.

A "Megjelenítés más alkalmazások felett"-i részben vagyunk. megnyomod a telefonodon a menű gombodat, ami nem a képernyőn van ugye, hanem a telefon alján. ott benyomod, hogy a "rendszer megjelenítése". Na akkor látod a többit is szépen kikapcsolod azokat is és kész.

Aztán imádkozz, hogy nem vágtak ezzel tönkre a telefont... :D

2017. máj. 14. 12:09
 38/46 Ultraurán (Attis) válasza:
A képernyőfedvény minden olyan alkalmazás, amely a playáruházban eszközök kategóriában szerepel.
2017. jún. 11. 22:12
 39/46 Ultraurán (Attis) válasza:
Ezeket mindd törölni kell (vagy letiltani a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazásinformáció menüben)
2017. jún. 11. 22:15
 40/46 anonim válasza:
Nekem is az ES File Explorer kis widgetje miatt nem volt jó.
2017. jún. 27. 09:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!