Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Chip/IOS frissítettség"...

"Chip/IOS frissítettség" szempontjából mennyivel érdemesebb az aktuális PRO IPhone-t megvenni, mintsem az eggyel korábbi verziót? Bővebben:

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valami "olyasmi" érdekelne az IPhone 15 PRO és IPhone 16 PRO esetében, hogy:

- ha eltelik 5-6 év,

- akkor majd a 15 PRO mennyivel lesz belassulva/idegesítőbben lassabb a 16 PRO-hoz képest?

febr. 3. 13:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is a válaszokat, megjegyzéseket!
febr. 3. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Kb semennyivel. Lasabb lesz nyilván, de annyival biztos nem, hogy idegesítő legyen.
febr. 3. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha eltelik 5-6 év nyilván egyik sem lesz olyan gördülékeny és fürge mint újkorában, ahogy semelyik telefon sem. Akkor sem, ha most hirtelen jön 10 komment, amiben mind leírja mindenki, hogy márpedig az ő 5 éves iPhoneja (vagy bármije) az pont olyan mint amikor kivette a dobozból.

A 15 Pro és a 16 Pro között a nyilvánvaló hardveres különbségeket leszámítva az lesz az eltérés, hogy a 16 Pro tovább fog szoftveres támogatást kapni, várhatóan 1 évvel.

A 15 Pro-t már hónapok óta nem gyártják, szóval hivatalos ára sincs már. Ha nagyon megérős áron látod valahol, akkor nyilván van ráció abban, hogy azt válaszd. Most ránéztem az árakra: az alap 15 Pro már gyakorlatilag nem is kapható értelmes webshopban, illetve ahol mégis van, ott nincs jelentős árkülönbség. Én ez alapján biztosan nem választanám ezt.

Az alap tárhelyes Pro Max készülékek között van kb. 60 ezer forintnyi eltérés, egy 600 ezer forintos telefon esetében én ezt már nem tartom tételnek, az újabbat venném.

febr. 3. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!