Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az iPhone-ról?

Mit gondoltok az iPhone-ról?

Figyelt kérdés
Nekem iPhone-jaim vannak, de kíváncsi lennék a többi ember véleményére hogy mit gondolnak róla :) kivéve a kedves 29-30%-os iPhone utáló véleményére, köszönöm!

2014. jún. 29. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

Szerintem az iphone néphülyítés, tudásához mérten nagyon drága.

Viszont: nem mondom hogy rossz, de magyarországon ez a helyzet, lehet hogy németországban (ahol reális áron lehet kapni) ott az egy jó üzlet.

De magyarországon semmiképpen!

Hozzátenném: én alapvetően nem ítélem el az iphonosokat, sok embernek azért kell mert szüksége van az iphone lehetőségeire, az rendben.

De a kérdezőt elítélem, mert ahogy előttem többen mondták: ez nem más csak "menőzés"(?).

És kérdező: mondhatod hogy ez nem menőzés, de sajnos az.

Nem kellett volna a kérdésbe, hogy: "nekem iphone-jaim vannak"

Vitatkozhatsz de ez így van, én maradok az androidnál;)

2014. aug. 12. 08:41
 62/72 anonim ***** válasza:
Bizony, te csak maradj az iPhone-jaidnál, az újak állítólag fejlődnek majd valamicskét az 5S-hez képest.
2014. aug. 12. 09:33
 63/72 A kérdező kommentje:
menőzök mert oda írtam, hogy iPhone-jaim vannak?:"D hát ezen sírok:"D ha már valakinek elmondom hogy milyen telefonom/telefonjaim van(nak) akkor az már menőzés ugye?:D ezt a logikát... Amúgy meg nem rosszak:) és maradok is náluk ;)
2014. aug. 12. 13:56
 64/72 anonim ***** válasza:
Nem tényleg nem rosszak. Csak az árukhoz képest.
2014. aug. 12. 19:23
 65/72 anonim ***** válasza:

De igen ez menőzés!

Teljesen felesgeges információ, és a kérdés szempontjából lényegtelen is.

És ha kíváncsi vagy a többi ember véleményére, akkor az iphone utálók véleményére is kíváncsi vagy!

Gondolkozz már: ha csak az iphone imádók véleményére vagy kíváncsi, akkor csak az iphone dicsérését kapnád..

És ha az előző hozzászólásomon "sírsz" az elég szomorú

2014. aug. 13. 08:09
 66/72 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

"iPhone-jaim vannak" -> igen, a tiéd, mert megkaptad őket, de meg is dolgoztál értük? Vagy csak a szüleid több hónapi fizetéséből sikerült megkapni?!

A kérdésed alapból egy nagy ellentétre épül. Ahogy nézem, inkább azt kellett volna kérdezned: iPhone imádók és tulajdonosok!Szeretitek a telefonotokat?

A többi emberbe az a 29-30% is beletartozik, aki nem teheti meg, hogy százezreket dobjon ki iPhone-ra, vagy esetleg hozzájutott, de nincs vele megelégedve.

Az a néhány százalék, akire te nem vagy kíváncsi, igenis leírta a véleményét, fogadd el! Örülj, hogy azt a pár perc gépelést is rád szánták..

De hogy arra a nagyon értelmes kérdésre választ kapj:

egyáltalán nem éri meg az árát, és akár egy windows phone, akár egy androidos telefon is lehet jobb egy iPhone-nál.. Nem kell mindig a "divat" után menni, csak mert be akarsz állni a tömegbe, ettől mint ember, nem leszel több, maximum kisebb mások szemében ezzel a gyerekes felfogással.

2014. aug. 13. 09:56
 67/72 A kérdező kommentje:
ja szóval ha androidos telefonom lenne, akkor már nagy ember lennék?:D
2014. aug. 13. 12:47
 68/72 Come back ***** válasza:
Okosabb lennél, nem nagyobb. Az ész tesz valakit naggyá, nem a telefonja
2014. aug. 13. 13:46
 69/72 anonim ***** válasza:
Így van és attol se leszel nagy ember hogy a szüleid sokat keresnek.
2014. aug. 13. 14:42
 70/72 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány éves vagy?

Egyébként a szüleid pénzén nem nagy dolog menőzni.

Ha te kerested meg a pénzt amiből az iphonet vetted akkor szólj.

2014. aug. 13. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!