Mit gondoltok az iPhone-ról?
Szerintem az iphone néphülyítés, tudásához mérten nagyon drága.
Viszont: nem mondom hogy rossz, de magyarországon ez a helyzet, lehet hogy németországban (ahol reális áron lehet kapni) ott az egy jó üzlet.
De magyarországon semmiképpen!
Hozzátenném: én alapvetően nem ítélem el az iphonosokat, sok embernek azért kell mert szüksége van az iphone lehetőségeire, az rendben.
De a kérdezőt elítélem, mert ahogy előttem többen mondták: ez nem más csak "menőzés"(?).
És kérdező: mondhatod hogy ez nem menőzés, de sajnos az.
Nem kellett volna a kérdésbe, hogy: "nekem iphone-jaim vannak"
Vitatkozhatsz de ez így van, én maradok az androidnál;)
De igen ez menőzés!
Teljesen felesgeges információ, és a kérdés szempontjából lényegtelen is.
És ha kíváncsi vagy a többi ember véleményére, akkor az iphone utálók véleményére is kíváncsi vagy!
Gondolkozz már: ha csak az iphone imádók véleményére vagy kíváncsi, akkor csak az iphone dicsérését kapnád..
És ha az előző hozzászólásomon "sírsz" az elég szomorú
Kedves kérdező!
"iPhone-jaim vannak" -> igen, a tiéd, mert megkaptad őket, de meg is dolgoztál értük? Vagy csak a szüleid több hónapi fizetéséből sikerült megkapni?!
A kérdésed alapból egy nagy ellentétre épül. Ahogy nézem, inkább azt kellett volna kérdezned: iPhone imádók és tulajdonosok!Szeretitek a telefonotokat?
A többi emberbe az a 29-30% is beletartozik, aki nem teheti meg, hogy százezreket dobjon ki iPhone-ra, vagy esetleg hozzájutott, de nincs vele megelégedve.
Az a néhány százalék, akire te nem vagy kíváncsi, igenis leírta a véleményét, fogadd el! Örülj, hogy azt a pár perc gépelést is rád szánták..
De hogy arra a nagyon értelmes kérdésre választ kapj:
egyáltalán nem éri meg az árát, és akár egy windows phone, akár egy androidos telefon is lehet jobb egy iPhone-nál.. Nem kell mindig a "divat" után menni, csak mert be akarsz állni a tömegbe, ettől mint ember, nem leszel több, maximum kisebb mások szemében ezzel a gyerekes felfogással.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Egyébként a szüleid pénzén nem nagy dolog menőzni.
Ha te kerested meg a pénzt amiből az iphonet vetted akkor szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!