nekem tetszik
de annyit nem ér amennyiért árulják.
Nincs az a pénz, amiért használnék i cuccot. Láttam, és átéltem elég szenvedést vele. Egyszer egy ismerősöm 3G-jét 4 órán át berheltük sikertelenül, mert kellett volna neki Jailbreak. Egy másik ismerősöm az összes adatát elbukta, mert nem tette el csak 1 helyre az iTunes mentését, és újra kellett tenni a rendszert épp. Nekem meg nem szólt, hogy legalább keressek ilyesmit. Ugyan ez az ember már agybajt kap az 5c-től. Melegszik, lassú, lefagy, és nem hajlandóak elismerni a hibákat. Ezek voltak a tapasztalatok.
A véleményem: Nem kell nekem olyan OS, amin még a Bluetooth is csak i cuccokra tud küldeni adatokat, külön program nélkül nem férek hozzá a belső tárhelyhez, és indokolatlanul olyan ára van, hogy abból vehetek 2-3 másik telefont, ha nem többet. Persze némelyikre megoldás a Jailbreak, de ennyi pénzért már szerintem ez alap kéne legyen. Meg nem egy olyan esetről olvastam már, mikor valaki nem tudott belépni a fiókjával a telefonjába, mert az erre nem volt hajlandó. Nekem az Android való inkább. Van egy Xperia SL-em, és egy Live with Walkmanem. Mindkettő jóval gyengébb, mint az említett SP, de több hónap után is teljesen akadásmentes rajta minden, holott tömve van játékkal (35 darab, komolyabbak is vannak közte), és napi szinten használom. És egy "alkalmazás leállt" üzenetet nem dob. A titka mindösszesen az, ami a Nexusoknak is, azaz a jó szoftver. Tény, ezt én buheráltam rá, de egy 60.000 Ft-ért vett telefonnál ezt még bevállalom.
#6 2012 óta nem kell Zune a Windows Phone-hoz, és nem csak ez az egy dolog változott... ha összehasonlítanánk a WP7.8-at a most debütáló 8.1-gyel, mintha két különböző rendszerről beszélnénk, ég és föld a különbség!
És akik lepontozták az előző hozzászólásom, hiába nem tetszik nektek, ezek tények: a WP8.1 többet tud az iOS 7-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!