Mit gondoltok az iPhone-ról?
Én azért nem azt vettem, mert túl drágának tartom és kicsinek. Viszont tabletből egyértelmű, hogy iPad, az is van. Így a tapasztalataim inkább az iOS-hez kapcsolódnak ez esetben.
Egyébként nagyon jó minőségű készülék és szerintem nagyon szép is. Az iOS7 annyira nem jön be, mint a 6, de úgy látom, hogy OSX-nél is ez az irányvonal sajnos. Ezt el kell fogadni.
iOS-ben nagyon tetszik, hogy kb kinyalja azt a bizonyost. Sok kényelmi funkció van benne és nem kell manuálisan tökörészni a dolgokkal. Pl a kamera nem véletlen, hogy simán veri a 12-13MP-es cuccokat is. Köszönhetően a kiváló automatikának. És persze baromi gyorsan is lehet vele képet készíteni.
Nekem iPhone 4S-em van és nagyon szeretem. Tényleg igaz, hogy nagyon felhasználóbarát, gyors, jól össze van rakva (nem recseg, ropog), nem karcolódik (bár az ujjlenyomatok meglátszanak a hátlapján). Jó, hogy nem kell rá ilyen-olyan vírusirtó, nem kell a frissítésekkel küszködni. Nagyon jó képeket csinál, a videók is tökéletesek. Rengeteg alkalmazás van rá. Az is igaz, hogy nem olyan egyszerű pl. zenét tenni rá, de megoldható. Én külön szeretem, hogy ha egy saját csengőhangot akarok beállítani, az maga egy kihívás.
A 4S már azért nem olyan fiatal (azóta már ott az 5, 5S), de még mindig egy nagyon jó telefon. Nem bántam meg, hogy megvettem.
Akik meg nem szeretik, hát ne szeressék. A saját szuverén joga nem szeretni valamit. Ha mindenki szeretné, nem lenne más, csak iPhone.
A "többi ember véleménye"-be beletartoznak az iphone utáló emberek is te idióta.
És kár tagadnod, ez tömény dicsekedés, mert senkit nem érdekel hogy van-e ájfonod vagy sem.
Nem utálom az ájfont, és az ájfon tulajdonosokat sem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!