Mit gondoltok az iPhone-ról?
Figyelt kérdés
Nekem iPhone-jaim vannak, de kíváncsi lennék a többi ember véleményére hogy mit gondolnak róla :) kivéve a kedves 29-30%-os iPhone utáló véleményére, köszönöm!2014. jún. 29. 16:30
21/72 Come back válasza:
A kicsi készülék olyan, mint a kicsi tévé. Szar! Nem véletlenül növelik a készülékek kijelzőjének méretét.
23/72 anonim válasza:
De TV-t ritkán akarok a zsebembe vágni (ahol más is van), illetve nem akarom egy kézzel tapogatni a felületét. Nem csak egyféle igény létezik, ezt kéne megérteni:)
24/72 anonim válasza:
Tudtátok hogy egy nagy telefon is elfér egy zsebben?
25/72 anonim válasza:
Igen, viszont ha ott van mellette egy megtömött pénztárca - kártyákkal, mielőtt még felvágásra gondolnál - már nem kényelmes, ha egy nagyobb felületű készülékről van szó. De nem ez jelentette a fő problémát, hanem az, hogy nem tudtam kényelmesen elérni a kijelző sarkaiban lévő gombokat Nexus 4-emen.
26/72 Come back válasza:
Nem egy zseb létezik a ruhán, a táskáról nem is beszélve. Így ez csak kifogás. S Mégegyszer a nagy gyártók évről évre növelik a készülékek kijelzőjének méretét! Magyarul ez a tendencia, igény van rá.
27/72 anonim válasza:
Most komolyan megpróbáljátok elmagyarázni nekem, hogy hülye vagyok, mert mások az igényeim?:D Nem, nem fogom átalakítani a ruhatáramat/öltözködési szokásaimat, hogy olyan telefont vehessek, amelyet egyébként is kényelmetlenebbnek találok. Mert ugye ez volt a fő problémám: egy kézzel nem tudom normálisan kezelni, próbáltam, kényelmetlen volt - és igen, gyakran felmerült, gyakrabban, mint hittem volna. Innentől felőlem 20" készülékeket is hozhat a jövő, nagyon nem tudnak meghatni. (Egyébként mindegyik gyártónak vannak kisebb, igaz, általában gyengébb hardverrel is szerelt modelljei - kivételt a rendkívül pozitív fogadtatásban részesült Z1 Compact jelenti, amely még így is túl nagyobb, mint szeretném.)
28/72 anonim válasza:
Akkor neked egy Xperia X10 Mini kell :)
29/72 anonim válasza:
Az meg már túl kicsi, csak elforgatva lehet rajta úgy-ahogy gépelni:) Mini Pro-nak egyébként csodálkozom, hogy nincs utódja, több ismerősöm is keresett az utóbbi egy évben hasonló készüléket, sikertelenül.
30/72 anonim válasza:
Mobil-telefont akarsz? Íme:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!