Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az iPhone-ról?

Mit gondoltok az iPhone-ról?

Figyelt kérdés
Nekem iPhone-jaim vannak, de kíváncsi lennék a többi ember véleményére hogy mit gondolnak róla :) kivéve a kedves 29-30%-os iPhone utáló véleményére, köszönöm!

2014. jún. 29. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:
Nem menőzök! De ha úgy jobban alszol el,akkor igen, menőzök!:) mert annyira rá vagyok szorulva arra, hogy itt névtelenül menozzek:"ddd
2014. aug. 11. 18:32
 52/72 anonim ***** válasza:

Come back:

1. SD foglalat hiánya valóban probléma lehet.

2. Személyreszabható, csak kevésbé, mint az Android. Persze ha igényed van rá (én utoljára T610-esemen cserélgettem a témát amíg el nem untam), akkor okkal hiányozhat számodra a rendszerből. Live Wallpapert egyébként személy szerint erőforráspocséklásnak tartom.

3. Warez engem nem tud meghatni. Ha valaki ki tud ennyit adni egy telefonért (platformtól függetlenül), és 200 forintos alkalmazások ellopásában leli örömét, szerintem szánnivaló. Egyébként nem véletlenül az iOS még mindig az elsődleges platform a fejlesztők szemében, jóval jövedelmezőbb számukra - ráadásul egyszerűbb is rá a fejlesztés, jobbak is az eszközök.

4. a regisztráció nem bonyolultabb, mint egy Google account kreálása, egyedül azoknak kell trükközniük, akik nem akarják megadni a bankkártya adataikat.

5. addig jó!:)

Nem mindenki tizenéves, hogy azt higyje, menő lesz egy telefontól:)

iPhone-Jihadista barátunk:

1. akinek 64GB nem elég, annak 128GB sem lesz az. Ekkora kapacitást csak videófájlokkal lehet kihasználni, abból pedig aligha kell mindig magadnál tudnod az összeset.

2. hmm, ismétled Come back-et? Egyedi gondolat, hahó?

3. iOS-en is ingyenes a legtöbb app, koránt sem kell mindenért fizetni. Ma már a freemium modellt divat követni sajnos. A többire pedig már Come back-nél válaszoltam.

4. megint egy olyan állítás, amiből látszik, hogy maximum képen láttál iPhone-t. SIM kell bele, ennyi, aztán lehet használni.

5. és utolsó pontod is #45 visszhangja. Ráadásul megint butaság, kétlem, hogy sacc/kb 12 évesen akkora lapát kezeid lennének, hogy kényelmetlenséget okozna a virtuális billentyűzet használata.

Hogy mi szólt számomra az iPhone 5s mellett?

-3 év múlva is a legfrissebb operációs rendszerrel fogom használni. Te S5-en nem, maximum ha sikerül egy ilyen-olyan főzött ROM-ot felraknod hozzá. Nem két évre veszek telefont, így nekem ez fontos.

-nem kell pátyolgatnom az iOS lelkivilágát. Nem futtatok memóriatisztítókat, nem lövögetem ki az appokat a háttérből, nem indítgatom újra hetente-kéthetente, csak, hogy megbízhatóan, folyamatosan működjön. Ami azt illeti, utoljára a legújabb frissítés feltelepítésekor volt újraindítva a készülék.

-iOS appok általában megbízhatóbbak, mivel a fejlesztőnek kevesebb készülékre kell optimalizálnia.

-ha egy app tetszik, de pl nem akarok engedélyt adni neki a pozícióm eléréséhez, root és mindenféle varázslat nélkül képes vagyok megtenni.

-Android 4.2-es tapasztalataim alapján (Nexus 4-em volt egy rövid ideig) stabilabb is az iOS.

-egy kézzel is kényelmesen kezelhető;)

Az pedig, hogy _minden_ iPhone-os kérdésnél feltűnsz, és szent háborúd vívod, elszomorító. Elhiszem, hogy nem tetszik a telefon, van ilyen, de legtöbb ember ilyenkor egyszerűen vállat von, és nem az alma logós polcról emeli le a saját készülékét. Nem megy oda minden kérdéshez badarságokat állítani (lásd 4-es pontod), hanem csak elvan a telefonjával.

2014. aug. 11. 18:52
 53/72 anonim ***** válasza:
Legyen el vele amíg ki nem nő belőle. .)
2014. aug. 11. 20:10
 54/72 Come back ***** válasza:
Nincs fenn egy applikáció sem az ncoreon, az összes apk. Nincs Iosra egy sem!!!
2014. aug. 11. 21:59
 55/72 anonim ***** válasza:
Még egyszer: akinek 200 ezre van telefonra, annak alkalmazásra is legyen 200 forintja. Fél liter kóla (vagy sör, kinek mi) többe kerül, mint egy átlagos app, tartósabb, és irgalmatlan munka van mögötte. Legtöbb alkalmazást évekig támogatják a fejlesztők, és konzol/PC-s piaccal ellentétben itt rengeteg a kis csapat - nehéz megideologizálni, hogy mennyire "nem érzik meg", meg mocskosmultik. Érdemes elolvasni: [link]
2014. aug. 11. 22:42
 56/72 anonim ***** válasza:
0%
Jó, ki lehet találni sok mindent hogy védjétek ezeket a hulladékokat, de attól még rosszak maradnak.
2014. aug. 11. 22:48
 57/72 anonim ***** válasza:
Mókás vagy pupák:)
2014. aug. 11. 23:02
 58/72 anonim ***** válasza:
Ez ám az oltás :D
2014. aug. 11. 23:04
 59/72 anonim ***** válasza:
Bármily hihetetlen, nem mindenki akar oltogatni. Tényleg mókás vagy. Tégy meg egy dolgot: másold ki az üzeneteid, 10 év múlva vedd elő. Majd meglátod, miről beszélek:)
2014. aug. 11. 23:13
 60/72 Come back ***** válasza:
Egy gyereknek nincs is bank kártyája, tehát nem tud vásárolni az app storeban hiába is van 200 ezer Ftos telefonja. Az ncoreról letölteni nem tud. Tehát előnytelen egy ilyen telefon egy gyermeknek
2014. aug. 12. 06:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!