Mit gondoltok az iPhone-ról?
1. Nincs memória kártya foglalat. Korlátozott a memóriája. Én 32 gigát használok és van úgy, hogy megtelik.
2. Nem személyre szabható, nincs live wallpaper, se egyedi launcher.
3. Nem tölthető rá semmi egyszerűen. Nem úgy működik, hogy rádugod a gépre és rámásolsz valamit. ITunes meg ilyen baromságok kellenek hozzá. Nem tölthető rá semmilyen applikáció az Ncoreról.
4. Bonyolult a regisztráció, külön honlap van rá, ami elmagyárazza, androidnál nem kell semmit sem magyarázni. [link]
5. És pici :)
6. Stb.
Összefoglalva, ha tudom hogy ennél jobbat is kapok, ami sokkal olcsóbb és többet ki lehet hozni belőle, akkor hülye leszek iPhone-t venni, csak azért hogy menőzzek vele. [link]
Előző, ment a zöld pacsi, és most akkor leírnám hogy egy 100000 forinttal olcsóbb telefon miben jobb. Lássuk tehát a Galaxy S5-öt!
1. 16 GB belső memória, ami nem nagy dolog de 128 GB-ig bővíthető, ami már biztos elég, ellentétben az iPhone 64 GB-jával.
2. Akármilyen témát, launchert, vagy háttérképet berakhatsz, van törött képernyő, stb.
3. Minden iTunes meg egyéb marhaságok nélkül letölthetsz rá akármit, és a legtöbb app ingyenes.
4. Nem hullik ki a hajad mire elkezdheted használni, beledobsz egy SIM és egy SD kártyát, az aksit, és kész, működik.
5. Lehet rajta SMS-t írni, mert megvan hozzá a mérete.
Kedves (?) kérdező, ha ezekre a képességekre tudsz olyat írni ami az iPhone 5S mellett szól, akkor itt az alkalom. :) Ne tartsd magadban.
Már nem azért, de egy átlag embernek tökéletesen elég akár 32 GB belső memória is
Szerintem annyira nem.fontos hogy törött képernyő legyen a hatterem vagy hogy folyton mozogjon ott valami
Lehet nCore rol is ratoltelni bármit, hisz azért vannak ott is fent, a "marhaságok" meg a biztonság miatt van
Egy hajszálam sem hullott ki amikor elkezdtem használni, mert annyira egyszerű hogy egyszerűbb már nem is lehetne
Érdekes módon tökéletesen tudok írni SMS-t mert azért nem kell hozzá 5"es kijelző;) max nektek mert nem tudtok rá nyomni rendesen;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!