Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az iPhone-ról?

Mit gondoltok az iPhone-ról?

Figyelt kérdés
Nekem iPhone-jaim vannak, de kíváncsi lennék a többi ember véleményére hogy mit gondolnak róla :) kivéve a kedves 29-30%-os iPhone utáló véleményére, köszönöm!

2014. jún. 29. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
Hát csak vegyék anyuci meg apuci pénzéből és szenvedjenek vele. Csak az értelmes fiatalokat sajnálom.
2014. aug. 10. 20:16
 42/72 anonim ***** válasza:
Már miért sajnálod őket? Aligha érdekli őket, ki mivel feszít.
2014. aug. 10. 20:50
 43/72 anonim ***** válasza:
Azért sajnálom őket, mert kevesen vannak, és egyedül. Szomorú hogy odáig jutottunk, hogy a fiatalok inkább szenvednek egy drága és rossz telefonnal, minthogy vegyenek 200000 forinttal olcsóbban egy sokkal jobb készüléket.
2014. aug. 10. 21:56
 44/72 A kérdező kommentje:
Miért is szenvedünk rossz telefonnal? IPhone-om van nem valami rossz;) Szenvedni meg nem kell vele ;) egyszer próbálj ki egy 5s-et, akkor majd meggondolod hogy mi a rossz. Csak ne gyere megint azzal, hogy kicsi:"D
2014. aug. 11. 11:02
 45/72 Come back ***** válasza:

1. Nincs memória kártya foglalat. Korlátozott a memóriája. Én 32 gigát használok és van úgy, hogy megtelik.

2. Nem személyre szabható, nincs live wallpaper, se egyedi launcher.

3. Nem tölthető rá semmi egyszerűen. Nem úgy működik, hogy rádugod a gépre és rámásolsz valamit. ITunes meg ilyen baromságok kellenek hozzá. Nem tölthető rá semmilyen applikáció az Ncoreról.

4. Bonyolult a regisztráció, külön honlap van rá, ami elmagyárazza, androidnál nem kell semmit sem magyarázni. [link]

5. És pici :)

6. Stb.

Összefoglalva, ha tudom hogy ennél jobbat is kapok, ami sokkal olcsóbb és többet ki lehet hozni belőle, akkor hülye leszek iPhone-t venni, csak azért hogy menőzzek vele. [link]

2014. aug. 11. 12:02
 46/72 anonim ***** válasza:

Előző, ment a zöld pacsi, és most akkor leírnám hogy egy 100000 forinttal olcsóbb telefon miben jobb. Lássuk tehát a Galaxy S5-öt!

1. 16 GB belső memória, ami nem nagy dolog de 128 GB-ig bővíthető, ami már biztos elég, ellentétben az iPhone 64 GB-jával.

2. Akármilyen témát, launchert, vagy háttérképet berakhatsz, van törött képernyő, stb.

3. Minden iTunes meg egyéb marhaságok nélkül letölthetsz rá akármit, és a legtöbb app ingyenes.

4. Nem hullik ki a hajad mire elkezdheted használni, beledobsz egy SIM és egy SD kártyát, az aksit, és kész, működik.

5. Lehet rajta SMS-t írni, mert megvan hozzá a mérete.

Kedves (?) kérdező, ha ezekre a képességekre tudsz olyat írni ami az iPhone 5S mellett szól, akkor itt az alkalom. :) Ne tartsd magadban.

2014. aug. 11. 12:32
 47/72 A kérdező kommentje:

Már nem azért, de egy átlag embernek tökéletesen elég akár 32 GB belső memória is

Szerintem annyira nem.fontos hogy törött képernyő legyen a hatterem vagy hogy folyton mozogjon ott valami

Lehet nCore rol is ratoltelni bármit, hisz azért vannak ott is fent, a "marhaságok" meg a biztonság miatt van

Egy hajszálam sem hullott ki amikor elkezdtem használni, mert annyira egyszerű hogy egyszerűbb már nem is lehetne

Érdekes módon tökéletesen tudok írni SMS-t mert azért nem kell hozzá 5"es kijelző;) max nektek mert nem tudtok rá nyomni rendesen;)

2014. aug. 11. 14:57
 48/72 anonim ***** válasza:
Ja hogy te inkább 10 perc alatt írsz egy "helo"-t minthogy vegyél egy kevésbé túlárazott telefont. Értjük, tök logikus.
2014. aug. 11. 15:39
 49/72 A kérdező kommentje:
Előbb gondolkodj mielőtt írsz ;) 10 perc alatt? Eszednel vagy?:ddd 1 másodperc alatt oda írom hogy hello(mert kettő l-el kell ;):D) hogy vagy?:) de mindegy, ha ennyire nem tudsz írni az a te bajod! A videóra meg csak annyit mondok hogy nem menőzök velük, csak ezekkel vagyok megelegedve ;) vagy ha az menozes hogy nap mint nap a kezemben van,akkor igen menőzök mindenki előtt ;)
2014. aug. 11. 15:47
 50/72 anonim ***** válasza:
0%
megg itt se menőzésből írods le 500szor hogy ájfonod van uyge?
2014. aug. 11. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!