Mit gondoltok az iPhone-ról?
Figyelt kérdés
Nekem iPhone-jaim vannak, de kíváncsi lennék a többi ember véleményére hogy mit gondolnak róla :) kivéve a kedves 29-30%-os iPhone utáló véleményére, köszönöm!2014. jún. 29. 16:30
11/72 anonim válasza:
Nem zavar, de gondold át a kérdést mielőtt kiírod...
12/72 anonim válasza:
Én nagyon meg vagyok elégedve az iPhone-okkal. Jelenleg 4S-em van ami felett már kicsit eljárt az idő de még megállja a helyét. Egy Lumia 930-at fogok most venni, gondoltam kipróbálom a Windows Phone-t. A 8.1-es frissítés nagyon tetszik ezért adok neki egy esélyt :)
13/72 Come back válasza:
Nem bővíthető memória kártyával, nem személyre szabható, nincs élő háttér, nem tölthető rá semmi egyszerűen külső forrásból (ncore), a tudásához mérten túl drága!
14/72 anonim válasza:
"Nekem iPhone-jaim vannak"
Mester, taníts!
15/72 anonim válasza:
Nekem is iPhone-om van bő 4 éve, bár kipróbáltam a többi platformot is, de visszatértem. Számomra az iOS jelenti a legkevésbé kompromisszumos megoldást, és az iPhone mérete is megfelelő, őszintén remélem, hogy a továbbiakban is maradni fog ez a méretkategória (a pletykált nagyobb változatok mellett).
16/72 A kérdező kommentje:
Mit tanítsak??? igen, meg van az összes, és?
2014. júl. 20. 18:35
17/72 anonim válasza:
Hát akkor próbáld ki a HTC One Minit is mert ugyanolyan túlárazott telefon mint az ájfonjaid.
18/72 A kérdező kommentje:
Nem próbálom ki, mert meg vagyok elégedve az iPhone-jaimmal ;)
2014. júl. 21. 11:31
19/72 anonim válasza:
Akkor nincsenek nagy igényeid :) .
20/72 anonim válasza:
Vagy csak mások az igényei, mint neked. Szerintem nekem nincsenek nagy igényeim: telefonként kompromisszummentesen tudjam használni (kisméretű készülék, ne kelljen sohasem tutujgatnom a helyes működés érdekében, azaz ne legyen szükségem ki/bekapcsolnom, cleanereket futtatnom, tudjon egyazon pillanatban rezegni és csörögni), tudjak rajta levelezni, csatolmányokat (jellemzően Word/Excel és PDF) megtekinteni, legyen jó böngésző. Másik két platform már az elsőbe belebukik. Ok, BB10-t még nem próbáltam a mindennapok során, valószínűleg azzal nem lenne ilyen gondom (bár munkahelyen szoftverfrissítés annál is szenvedős volt 10.1 idején).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!