Milyen telefont vegyek? (Bövebben lent)
Valami olyanra gondoltam aminek nagy a képernyöje mondjuk 4 col alá nem szivesen mennék, a tárhely benne mind1 csak ha kevés lehessen bővíteni. Valami jó minőségű kamera legyen hátul benne, és legyen valami elölapi is. Meg a nagyobb játékok amik telefonra vannak azok elmennyenek rajta. Max olyan 100k-t költenék rá gondolom annyiba már vannak jó minőségű mobilok.
És ha lehet akkor htc és samsung között maradnék mert mind a kettő márka volt már nállam és nekem azok jönnek be.
hát ennél %ban lehet állítani a fényt 0-100ig,persze a 0nál is van minimális fény.
van automata mód is de igazából nem nagyon szokták azt használni.
a mostani telód akkor igen strapabíró,nem semmi.
arra figyelj hogy ne legyen púpos benne az aksi mert az már veszélyes.
az optimus dzsíre igen kell vigyázni de ez adja magát.
elöl hátul üveg,bár a karcoknak elég jól ellenál mert gorilla glass 2es üveg de az ilyenekkel mindig úgy kell bánni mintha sima üveg lenne mert hát ezeket is meg lehet karcolni.
tok kell majd hozzá.
mivel a fogása fantasztikus,érezni a minőséget rendesen meg hogy nagyon egyben van a teló ezért szilikon tok annyira nem nyerő mert az elveszi ezt.
én bele csúsztatós bőrtokot használok de a legjobb egy optimus G-s fliptok lenne csak marha drága.6-8 ropi körül mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!