Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? (Bövebben lent)

Figyelt kérdés

Valami olyanra gondoltam aminek nagy a képernyöje mondjuk 4 col alá nem szivesen mennék, a tárhely benne mind1 csak ha kevés lehessen bővíteni. Valami jó minőségű kamera legyen hátul benne, és legyen valami elölapi is. Meg a nagyobb játékok amik telefonra vannak azok elmennyenek rajta. Max olyan 100k-t költenék rá gondolom annyiba már vannak jó minőségű mobilok.

És ha lehet akkor htc és samsung között maradnék mert mind a kettő márka volt már nállam és nekem azok jönnek be.

2013. szept. 24. 18:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

ja és amugy hogy bizonyítsam ezt az oldalt nézd meg.

[link]

ha megnézed a leírásban ott szerepel hogy:

"Belső memória mérete 0,02 GB

Memóriakártya típusa Micro SD"

és sok ilyesmi van még :)

2013. okt. 3. 15:40
 22/53 dirtboy ***** válasza:

ez egy rossz leírás,az oldal készítői nem áldoztak rá időt hogy normálisan utána nézzenek.

ezért is írtam hogy itt magyarban az e975ot fogod meg kapni.

vannak gsm oldalak ahol másik tipus van leírásban ott vannak a 16gb bővíthetők is.

az e975 32gb nem bővíthető.

a belső memória 0,02gb is egy hülyeség,a ramra gondolt az az elvetemült aki a leírást készítette és a helyes meg fejtés 2GB.

a kijelző pixel száma is rossz.

a G ben true hd kijelző van tehát nem 720p hanem 768p kijelzővel szerelt.

mindjárt meg nézem még hogy van e még valami hülyeség a leírásban.

2013. okt. 3. 15:49
 23/53 A kérdező kommentje:

számtalan hülyeség van ezekben a leírásokban de ha pl rosszul irják le akkor nem merem megvenni mert ha megveszem akkor ha télleg igaz az amit irtak akkor nehezen lehet visszaadni meg vanamikor nem is birod...

én már csak tudom 1x-2-szer már megszívtam igy sajnos

2013. okt. 3. 15:53
 24/53 dirtboy ***** válasza:

ja nem elnéztem jól írja a kijelzőt.

a panel tipust viszont nem.

nem sima IPS hanem IPS plusz kijelzős ami annyit tesz hogy kevesebb üveg réteg van,jobban látni napfényben mert nincs annyi üvegréteg ami töri a fényt.

a többi úgy látom jó.

egyébként a blue néven árult G az nem ilyen király kék hanem szinte fekete.

ez is kérdés szokott lenni akik tervezik a vételt.

ha megkapod a készüléket majd írd be hogy 3845#*975#.

ez egy kód,ha kidobja az adatokat akkor eredeti a készülék máris tudod,ha nem reagál akkor baj van.

a régió kódot is nézd meg,a dobozon lesz abból tudod majd hogy milyen szoftok vannak már rá.

pl az enyém sws azaz svájci régiós.

itt vannak egyébként a szoftok.

[link]

2013. okt. 3. 15:57
 25/53 dirtboy ***** válasza:
fel kell hívni a boltot előtte én is azt csináltam,ott kikérdeztem a készülékről és utána meg rendeltem.
2013. okt. 3. 15:58
 26/53 A kérdező kommentje:

csak így egy kérdés hogy te hol vetted a mobilt?

mert akkor ha neked az eredeti és én is onnan venném akkor valószínű nem lenne baj.

vagy hogy mennyibe vetted. meg ha találnál valami oldalt amit még ismersz is vagy jónak tünik akár leírás, akár az ár akkor azt letudnád irni?

amugy most én is böngészem a netet oldalak után de sok ujat nem találok :)

2013. okt. 3. 16:01
 27/53 dirtboy ***** válasza:

én a mobilexpressnél vettem de ott most igen felvitték az árárt,115ropi nem is értem mi van velük,mikor vettem ott volt a legjobb áron nem olyan rég még 90ért volt náluk.

ha felhívod a boltot,meg kérdezed hogy mi jár hozzá,konkrétan melyik típusról van szó valamint hogy az ára bruttó e ami kint van az oldalon akkor nem lesz gond.

a lényeg hogy legyen hozzá minden tartozék,E975os teló legyen,és az ár is annyi legyen amennyi ki van írva.

ha ezek megvannak sínen vagy.

ha átvetted a telót akkor utána megvizsgálod hibátlan e aztán wifis helyen bekapcsolhatod.

2013. okt. 3. 16:12
 28/53 A kérdező kommentje:

uh ott télleg akkor felvitték az árat :)

hát akkor keresgélek tovább mert általába 1 napos a házhoz szállítás és akkor szombatra pont megjöhet mire végzek iskolába :D

2013. okt. 3. 16:19
 29/53 dirtboy ***** válasza:

szombaton nem szokott házhoz szállítás lenni.

hétfőn vagy kedden érkezne ha ma rendelnéd.

2013. okt. 3. 16:23
 30/53 A kérdező kommentje:

hát akkor az a régebbi telóimnál volt csak :)

hát akkor is legalább hétföre meglenne :D

2013. okt. 3. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!