Milyen telefont vegyek? (Bövebben lent)
Valami olyanra gondoltam aminek nagy a képernyöje mondjuk 4 col alá nem szivesen mennék, a tárhely benne mind1 csak ha kevés lehessen bővíteni. Valami jó minőségű kamera legyen hátul benne, és legyen valami elölapi is. Meg a nagyobb játékok amik telefonra vannak azok elmennyenek rajta. Max olyan 100k-t költenék rá gondolom annyiba már vannak jó minőségű mobilok.
És ha lehet akkor htc és samsung között maradnék mert mind a kettő márka volt már nállam és nekem azok jönnek be.
személyesen nem tudod megvenni?
akkor akár már holnap meglehetne.
óóó pesten van sok.
-gsmhome
-xxl gsm
-gsm line
-gsm plaza
a megnézésre ne vegyél azért mérget,nem sűrűn láttam kirakatban optimus G-t.
szinte biztos hogy nem lesz bontott G a boltban de ne legyen igazam és meg tudd nézni.
de akkor is előrébb leszel mert legalább már tudsz ott érdeklődni utána,esetleg meg is venni.
hát nem pesten lakok csak 17km-re a közelében ugyhogy gyakran járok át volt hogy gondoltam egyet és átsétáltam 17-18km-et a mamámékhoz egy hátizsákkal :)
de most azon gondolkodom hogy ugy is kell a telenortól elöfizetés (telenoros vagyok) lehet az lesz hogy megveszem 2 éves hüségre az elöfizetést és akkor ingyen cserélik ki a sim kártyám micro sim-re meg megveszem ugy ott az optimus g-t mégis csak egy mobil szolgáltató ami megbízható :) 85k elöfizetéssel amit igy is ugy is akarok mert kelleni fog, mert valószinü egy okostelefonnal nem élsz meg net nélkül :D
az tuti,net nélkül egy okosteló nem ér semmit.
mondjuk nekem nagyon gyenge a mobil netem,nem használom sűrűn,szinte mindig wifizek.
hát jó nállunk is van wifi azon netezek éppen most is de pl én arra akarnám 500mb sztem böven elég és csak 2700ft/hó az még olcsó is ha netán elmegyek otthonról vagy stb akkor azokat a dolgokat amihez kell adatforgalom azokat tudja tovább végezni meg a gps használat...
mert ugye ez nem nokia telefon amibe ingyen a gps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!