Milyen telefont vegyek? (Bövebben lent)
Valami olyanra gondoltam aminek nagy a képernyöje mondjuk 4 col alá nem szivesen mennék, a tárhely benne mind1 csak ha kevés lehessen bővíteni. Valami jó minőségű kamera legyen hátul benne, és legyen valami elölapi is. Meg a nagyobb játékok amik telefonra vannak azok elmennyenek rajta. Max olyan 100k-t költenék rá gondolom annyiba már vannak jó minőségű mobilok.
És ha lehet akkor htc és samsung között maradnék mert mind a kettő márka volt már nállam és nekem azok jönnek be.
100alatt én a nexus 4 és optimus G-t ajánlom.
nem samu nem is htc de meg látod hogy nagyon fullos mind a kettő.
kijelző fantasztikus,anyaghasználat szintén,kamera elég jó,játékok nem akadály semmi.
bővíteni nem lehet őket de nexus 4 esetében 12gb-al optimus G esetében 25gbal gazdálkodhatsz.
optimus G ben polimer van bár minden hová ion van írva.
a G aksija full jó,egy sima aksi 500toltés után veszít 20%ot a kapacitásából a G aksija pedig 800 töltés után.
az aksi ideje elég jó,eddig 3 szoftver fajta volt rajta 1 amivel vettem,utána jött a frissítés a 10E és nem rég jött a 10H.
mindegyik szoftverrel jó volt az aku idő.
köszi a válaszokat :)
lg-t nem valószínü hogy fogok venni én nem vagyok kibékülve azzal a márkával :)
elhiszem hogy sokat bír az aksija.
hát ha a htc aksija ha li-ion és kibír 1 napot ugy hogy folyton játszok rajta az már tök jó :P
és amugy 1 kérdés hogy egy telóhoz mi az a minimális aksi (mAh ba mérve) ami egy mostani telóba már elég sokat bír vagy jónak számit?
az a hardverektől és a kijelzőtől függ leginkább.
hardver,kijelző,aksi kapacitás a fő meg határozó.
hiába mondunk egy kasi kapacitást ha nem ismerjük a többi tényezőt.
egyébként a gyártóknak nem szokásuk túlzásba vinni az aksikat.
olyan telefonokba is kicsit raknak amibe bőven mehetne erősebb is.
szóval nincs olyan jelentős különbség az okos telefonoknál,mind kb 5 óra kijelző időt tud produkálni.
köszi ezt valahogy sejtettem mert azt tudom hogy általános használatkor egy okos telefonnál a képernyő világítás zabál a leginkább :)
amugy melyik telefon lenne jobb? htc one s vagy htc desire 500?
mert mind a 2-öt megnéztem leírásban de nem sok eltérést találtam föleg csak annyi amivel nem vagyok megbékélve hogy a htc one s -ben beépített az aksi.
ez jelent valami hátrányt? vagy ha netán tönkre menne vagy keveset bírna és cserélni kéne azt milyen módon lehetne egy beépített aksi terén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!