Milyen telefont vegyek? (Bövebben lent)
Valami olyanra gondoltam aminek nagy a képernyöje mondjuk 4 col alá nem szivesen mennék, a tárhely benne mind1 csak ha kevés lehessen bővíteni. Valami jó minőségű kamera legyen hátul benne, és legyen valami elölapi is. Meg a nagyobb játékok amik telefonra vannak azok elmennyenek rajta. Max olyan 100k-t költenék rá gondolom annyiba már vannak jó minőségű mobilok.
És ha lehet akkor htc és samsung között maradnék mert mind a kettő márka volt már nállam és nekem azok jönnek be.
ha szóba jöhet még is csak nálad az optimus dzsí akkor ne is foglalkozunk a htcvel.
mi érdekel az optimus G vel kapcsolatban?
nekem az van,tavasszal vettem,kérdezz nyugodtan ami érdekel.
ha már említetted a beépített aksit akkor mondom hogy a G ben is az van.
te szétszedni nem tudod a telót,hátlapot sem tudod levenni.
az aksit cseréltetni szervízben lehet,ott ki tudják csavarozni és levenni a hátlapot hozzá.
bár ilyenre nem hiszem hogy szükséged lesz.
hát végülis 2100 mAh az aksi az már elég nagy ahhoz képest ami a htc one s -ben van (1650 mAh) de akkor ha kellene cserélni valamilyen okból aksit beviszem egy lg szervízbe és kicserélik?
hát igazából arra lennék kiváncsi hogy melyik tipust mert találtam többet is:
"LG Optimus G E970
LG Optimus G E971
LG Optimus G E973
LG Optimus G E975
LG Optimus G LS970"
mindeggyikben van eltérés. vagy csak én gondolom ezt?
ha megmondod melyik tipus utána jönnek a kérdések :D
tudnál nekem írni egy oldalt ahol ezt rendelni vagy kapni lehet?
na és a kérdések:
-hallottam hogy 13 megapixel a kamera (remélem jól tudom), milyen képeket tud készíteni elég jó hd-ban? vagy videóban?
-azt is hallottam hogy előlapi kamerája is van. hány megapixel? milyen felbontásban tud fényképezni, videózni, és ha lehet vele akkor pl webkamerának használni akkor a másik hogyan lát minket benne?
-mennyire gyors, ugyértem játékok terén elég sok fajta játékot lehet rá tenni? illetve hogy elviszi-e akadás nélkül vagy nagyon minimális laggal?
-a beépített aksi miatt gondolom micro sim való bele ez igaz?
-meg még 1 kérdés az aksira, kb mennyit bír ki ugy ha semmit nem csinálok vele tehát készenlétbe, vagy ha nyomogatom mondjuk meg játszok rajta, vagy wifin netezek.
hát kb ennyi egyhuzamra a kérdés :D
jól tudod 13mpx a hátlapi kamera.
a képe nem rossz de tény hogy sokkal jobb is tudna lenni,pl az usabeli G sokkal szebb képet készít de ez sem rossz.
videózás terén szint túgy,szép éles videót lehet készíteni megfelelő fényeknél.
előlapi kamerája természetesen van.
1,3 mpxel felbontást tud,elég jó a kép.
a játékok nem okoznak gondot,ilyen hardverekkel bármi jöhet,szintetikus teszteken pedig kimagaslóan jó eredményt ért el játékterén.
melegedni nem melegszik annyira játékok során mint sok más teló.
micro sim kell bele igen,ma már szinte minden okostelóba az kell hiszen hely hiány van bennük.
az hogy beépített az aksi nem szól bele abba hogy micro simes vagy sem.
egyébként mindegy hogy micro vagy milyen mert nem veszel észre különbséget.
a mostani simed is megmarad mert le lehet vágatni micro méretűre egy gsm üzletben pl.
aksi idő ha nem babrálod elég jó.
pár napja 34óra készenlétnél kb 35 perc képernyő idővel 62%on volt az aksim.
jelenlegi állás 21óra készenlét,16perc képernyő aksi 80%on.
eco mód nincs bekapcsolva csak az energia takarékos mód,élőháttér van.
ha nagyon nem nyúlsz hozzá akkor 4 napig kibírhatja de egyébként nem kell ilyenekkel foglalkozni.
bármikor mikor konnektornál vagy szivargyújtó közelében vagy töltheted nyugodtan.
én minden este maxra töltöm.
rátölteni bármikor lehet,csutkára meríteni viszont már nem szabad az aksikat.
/új készüléknél formázni sem kell már egy ideje/
ja azt kihagytam hogy én a mobilexpressnél vettem,hogy most hol éri meg a legjobban azt nem tudom.
a mobilex... tudom ajánlani hogy meg bízhatók mert tokéletes volt a vásárlás,a futár időben hozta az nap amikorra mondták,mindenről jól voltam értesítve,bontatlan csomagot kaptam,a telefon minden tartozéka járt hozzá.
ezek szerint akkor elég jó a telefon :)
hát ha találsz linket és leírnád azt megköszönném de én is utána nézek mert most este nem fogok sokat aludni haverokkal fogunk játszani :D
és pl a wifi az ugye megvan benne mert nincs olyan okos teló amibe ne lenne :P
de van a net megosztás amikor pl ha előfizetésed van, akkor megtudod osztani a neted. (csak azért kérdem mert én elöfizetéssel fogok kártyát bele rakni mert azért nem jön rosszul ha netezhetsz havi 1gb-t :)
szóval akkor kamera jó, aksi idö jó, gyorsaság jó, képernyö méret tökéletes :)
arra lennék még kiváncsi hogy 4g képes-e?
vagy gondolom biztos hogy 3g-t tud, mennyi kb a max fel-, letöltése amit bír? akár kártyás előfizetéssel vagy wifivel mennyi?
jaj és ez kimaradt viszont akkor nem szabad lemerítenem teljesen az aksit.
ez kb mit tesz mert most régi rossz telóm van mert az érintös bemondta a kulcsot és szervizbe se tudták javítani :(
és amugy a telefonba li-polimer aksi van.
a telefon az hogy jelzi az aksi töltöttségét? % vagy rublika (bár rublika az régi telefonoknál szokott lenni.)
már annyi jót mondtál a telefonról meg irtak a neten :P
valami hátrányt te használat során észrevettél?
igen 4G képes telefon.
minden hálózatot tud de a 4G-t csak megfelelő mobilnettel tudod kihasználni,ha 7,2mb/s os a neted akkor hiába a 4G akkor még a H azaz a 3,5G sincs kihasználva.
a wifis letöltés pedig szintén netfüggő valamint wifi függő a maxot nem tudom meg mondani.
az aksi töltöttség jelzésre gyárilag ikon is van meg % ban is írja,alkalmazás meg van millió ha netán a gyárival nem lennél megelégedve.
hátránynak annyit lehetne hogy érdemes vinned magaddal microszálas törlőkendőt hogy néha le tudd torolni az új lenyomatokat.
olyan szép a teló hogy én nem bírom ha össze van maszatolva.
másik hogy volt olyan hogy mikor felvetted a hívást akkor eltelt egy pici idő mire létre jött a vonal.
kb 1 másodperc de elég volt ez ahhoz hogy duplán kelljen halózni néha.
ez lehet még neked meg lesz az új készüléken de frissíted a szoftverét az újra és már jó is lesz.
még egy hátrány ami egyben jó dolog is az az hogy van az lg telefonokban olyan hogy ha meleg a teló akkor melegedés mértékében csökkenti a fényerőt.
ez jó mert védi a telót viszont rossz mert nyári meleg napokon könnyen hevülnek a telók és erős fénynél sem fogja engedni a 100% fényerőt.
ez zavaró lehet ha autóban pl gps ként használod,ott a szélvédő mögött elég meleg van.
ennyi amit hátránynak mondhatok,előnye pedig számtalan van.
mobilarénán lg optimus g fórumot olvasgathatod,sokat meg tudhatsz a készülékről,programokról,rootolásról stb.
akkor ez elég jó telefon az uj lenyomatokra a régebbi érintösöknél is sok panasz volt de hát ha csak annyi hogy viszek magammal törlöt és monjuk naponta 1x áttörlöm ha maszatos még ugy is jó :D
nekem a vétellel van gondom ugyanis ha lehet már hétvégén megvenném mert 2 hete nézek telókat és mostmár döntöttem hogy jó lesz nekem ez :)
csak nézegettem oldalakat ahonnan lehetne megvenni és ahány oldalt néztem annyi ár, és annyi külömbözö leírás...
egyik pl azt irta hogy sd kártyát rakhatsz bele de a gyári memóriája csak 0.02gb ami átszámolva 20.48 mb ami marha kevés. következö azt irja hogy 16gb memória bövithetö, 16gb nem bövithetö, eddig ezeket 80-85k körül láttam.
a 32gb-nél 140k ba láttam ott is volt 32gb bövithetö és nem bövithetö is ugyhogy teljesen kész vagyok ezektöl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!