Milyen telefont vegyek? (Bövebben lent)
Valami olyanra gondoltam aminek nagy a képernyöje mondjuk 4 col alá nem szivesen mennék, a tárhely benne mind1 csak ha kevés lehessen bővíteni. Valami jó minőségű kamera legyen hátul benne, és legyen valami elölapi is. Meg a nagyobb játékok amik telefonra vannak azok elmennyenek rajta. Max olyan 100k-t költenék rá gondolom annyiba már vannak jó minőségű mobilok.
És ha lehet akkor htc és samsung között maradnék mert mind a kettő márka volt már nállam és nekem azok jönnek be.
a gps helymeghatározás az ingyenes,ha az útvonal tervezésre gondoltál akkor arra is vannak net nélküli feltelepíthető programok.
nekem csak 150mb adatforgalmam van,nem rég mentem pest mellé na akkor majd nem mindent el is használtam.
tervezgetés,facebook,légi forgalom nézés stb el vitte rendesen.
az 500az már elég jó bár videókat azért nem néznék vele.
útvonal tervezésekre bőven jó,főleg ha nem kell mellé duma.
tehát megtervezed az utat azután adatforgalom tiltás és a gps mutatja továbbra is hogy hol jársz de nem megy a net.
az jó dolog. :)
hát igen még videót én se néznék csak január 15-ig mert addig korlátlan és csak utána lesz 500mb.
csak arra kell ha megkell vmit nézni legyen netem.
am még a telefonnal kapcsolatban, az a 4.7" kijelzö az kb 12cm?
és ha annyi akkor az a teljes kijelzö 12cm vagy van az alján valami gomb is?
így van az kb akkora,11,938cm elvileg mivel egy coll 2,54cm.
a gombok nem a kijelzőből vesznek el helyet,a kijelző alatt helyezkednek el viszont ugyan úgy érzékelnek mint a kijelző,tehát nem nyomógombos hanem kapacitív az is.
a fényi idejét is lehet állítani hogy meddig világítson,mikor nem világít akkor nem is látni hogy ott vannak gombok.
hát akkor számtalan lehetöség van arra hogy személyre szabjuk a telefont :)
viszont sajnos csak holnap tudom megvenni valszeg mert a kártya apám nevén van most ö nem ér rá és csak ö tud elöfizetést kötni arra a kártyára :(
viszont akkor gondolom számos lehetöség van arra hogy növeljük az aksi élet tartamot :)
bár ha egész nap nyomkodja vki játszik rajta facebook meg stb... mint néha én fogom akkor valószinü kell egy töltö :D
igérem amint meglesz leírom neked ide vagy privátba miután 1 napot használtam hogy azért tudjak irni róla valamit :P
mert ha megkapom max annyit irhatnék hogy jól néz ki :D
az aksi időre két lehetőség van a telóban:
-energiatakarékos mód
-eco mód
az eco mód,optimalizálja cput.
nálam ez nincs bekapcsolva.
egyébként úgy tudod még kímélni az aksit hogy figyeled mik merítik nagyon.
pl vannak 3d mozgó képernyő kímélők amik indokolatlanul nagymértékben merítik a telót.
nekem is 3d mozgó háttér van de olyan ami nem merít nagyon.
azt hiszem bubble neon hd wallpapper a neve.
a futó alkalmazásokat is ami már nem kell zárd be.
a fényerőt nagyon gyorsan és egyszerűen lehet állítani,azt is érdemes a fényviszonyokhoz állítani mindig,így sötétebb helyen elég kis háttér fény is elég ami elég sokat számít.
hát a mostani telómon 1-5 ig van a fényerö (ez egy régi szétcsúsztatós most épp) és 1-es fényerönél normál üzem módban semmi 3d-s kép, kemény 6 óra készenlét után lemerül...
ha offline profilba vagyok akkor meg nyerek 2, 2 és fél órát kb.
de ez katasztrófa ugyhogy holnap ha törik ha szakad elmegyek apámmal a telenorhoz megvenni mert ez a telóm már katasztrófa :)
egyetlen jó dolog benne hogy volt olyan hogy egy 10 emeletes ház 9. emeletéröl leejtettem leszaladtam érte összeraktam (annyi volt hogy az aksit vissza kellett a hátába rakni) és semmi baja nem volt. már 3x a fürdö kédba is ejtettem de semmi :D
modnjuk egy érintösre jobban fogok vigyázni :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!