Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?
Figyelt kérdés
jó vagy rossz? és miért? mit tud?2011. dec. 1. 21:02
71/96 A kérdező kommentje:
engem nem zavar,ha egy kicsit belassul néha
2012. febr. 22. 18:10
72/96 anonim válasza:
Ja, ha már galaxy mindent el kell nézni...
Ami sokkal jobb, de nem galaxy van ráírva az meg gagyi...
73/96 Nyúlós lónyál válasza:
Az a baj, hogy senki nem fogja fel, hogy a Galaxy-k a legrosszabb ár/érték arányú telefonok. Több téren is nagyon le vannak maradva a hasonló árkategóriájú telefonokhoz képest. Sajnos a legtöbb ember a Galaxy néven nem lát túl, így győzködni bárkit is. Akkor viszont nem kéne feltenni a kérdést, hogy jó? Milyen telefon? Mindenki leírta, hogy egy rakás sz@r. Ha nem hiszel nekünk, vedd meg, hidd azt, hogy ér valamit...
74/96 Nyúlós lónyál válasza:
*kár győzködni
Az ár/érték arányos dolog csak az alsó- és középkategóriás Galaxykra vonatkozik. Ezt elfelejtettem.
75/96 anonim válasza:
Te tényleg hülye vagy, nos a kérdésedre választ adva nekem van star 2 meg galaxy y-om is nos én nem fényképezek kijelző nemzavar. Na most azt fogd fel hogy rossz ár érték aranyú jolvan hogy nem teszik a sony akkor várj de nem vedd meg majd kijön remélhetőleg egy olyan telefon ami neked teszik de ezt ne vedd meg nem azt mondom hogy rossz telefon mert nekem balyom nemvolt még vele de a vetéstársaihoz képest GYENGE.
76/96 anonim válasza:
Szerintem jó telefon, nem aka, gyors és jó rajta netezni és SZÉP a kijelzője. :3
77/96 anonim válasza:
Huawei y200 ezerszer inkább, mint ez az okádék...
78/96 anonim válasza:
Huavei össze vissza kopyzza a samusngot és csak az vesz olyan szart akinek nincs péze samsungra.
az expéria meg csúnya
79/96 anonim válasza:
Szerintem nyald még jobban a samsungét...
Sokat fizethetnek, hogy ezeket a baromságokat írogassad minden hónapban.
80/96 anonim válasza:
"Huavei össze vissza kopyzza a samusngot és csak az vesz olyan szart akinek nincs péze samsungra.
az expéria meg csúnya"
Ja expéria meg samusnog... Gondolom 10 éves talán már elmúltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!