Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?
Mondjam?
Mert a galaxy s és s2-ből indulnak ki, hogy az milyen jó és megveszik az olcsót, mert s2-re nincs pénzük...
A samsung pedig tonnaszám gyártja az alsóbb kategóriákba az elavult telefonokat, xar felbontással.
Ennél a felbontásnál még az alcatel one touch is jobb, pedig olcsóbb, mint a hőn imádott y-od...
Én voltam az aki linkelte a játékokról a videókat , nos nemtudom mit látsz a videóban , de én elmondom , hogy én mit látok , a Mini- n hd verzióban is fut a fruit ninja , kicsit laggol (a normál verziója süvít) , az y on a normál verzió kb 5x annyira akad mint a hd f.n. - a minin .Ja és még + nézd meg a színeket , mennyivel jobb a minin (1000x)
a gta3 meg annyi , h szinte alig laggol a minin (és ez nem egy csúcskategóriás telefon) az y on meg el sem indul - és hiába mondják a kommentekben h elindul az ,,csak valamit rosszul csináltál,, 1 videót sem találtam ahol y on láttam működni....
de figyelj én már nem fogok többet írni , van már vagy 50 válaszod , és mindegyik azt mondta h a mini sokkal jobb...
ezen gondolkozz picit
Ez a topic még mindig él?
aki szerint az y jobb, mint az xperia mini, annak javaslom, hogy keressen fel valamilyen orvost. Ha lehet, ne a sajátját, mert az alaposan félrekezeli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!