Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon a Samsung...

Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?

Figyelt kérdés
jó vagy rossz? és miért? mit tud?
2011. dec. 1. 21:02
 61/96 A kérdező kommentje:
-.-" sztem tök gyors a y-on
2012. febr. 21. 17:45
 62/96 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akkor nézd meg őket, ha nincs rajtad a galaxy az isten szemüveg...
2012. febr. 21. 18:09
 63/96 anonim ***** válasza:
Mellesleg meg pont az ilyenek miatt nem ad ki az olcsóbb kategóriákban jobb telókat a samsung, mert sokan a galaxy néven bármit megvesznek mivel kapásból elájulnak a névtől...
2012. febr. 21. 18:11
 64/96 A kérdező kommentje:
hát te hülye vagy :)
2012. febr. 21. 20:31
 65/96 A kérdező kommentje:
szerinted miért van ennyi embernek GALAXY telefonja???? -.-"
2012. febr. 21. 20:32
 66/96 anonim ***** válasza:

Mondjam?

Mert a galaxy s és s2-ből indulnak ki, hogy az milyen jó és megveszik az olcsót, mert s2-re nincs pénzük...

A samsung pedig tonnaszám gyártja az alsóbb kategóriákba az elavult telefonokat, xar felbontással.

Ennél a felbontásnál még az alcatel one touch is jobb, pedig olcsóbb, mint a hőn imádott y-od...

2012. febr. 21. 21:05
 67/96 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Utolsónak igaza van, azért veszik annyian, mert A olyan buta az informatikához, mint a cipőtalp, B meg A-nál olyat lát, és azt hiszi jó cucc. Pedig az alsó és középkategóriás Galaxy-k az okostelefonok legalja...
2012. febr. 21. 22:35
 68/96 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az aki linkelte a játékokról a videókat , nos nemtudom mit látsz a videóban , de én elmondom , hogy én mit látok , a Mini- n hd verzióban is fut a fruit ninja , kicsit laggol (a normál verziója süvít) , az y on a normál verzió kb 5x annyira akad mint a hd f.n. - a minin .Ja és még + nézd meg a színeket , mennyivel jobb a minin (1000x)

a gta3 meg annyi , h szinte alig laggol a minin (és ez nem egy csúcskategóriás telefon) az y on meg el sem indul - és hiába mondják a kommentekben h elindul az ,,csak valamit rosszul csináltál,, 1 videót sem találtam ahol y on láttam működni....

de figyelj én már nem fogok többet írni , van már vagy 50 válaszod , és mindegyik azt mondta h a mini sokkal jobb...

ezen gondolkozz picit

2012. febr. 21. 22:59
 69/96 anonim ***** válasza:
100%

Ez a topic még mindig él?

aki szerint az y jobb, mint az xperia mini, annak javaslom, hogy keressen fel valamilyen orvost. Ha lehet, ne a sajátját, mert az alaposan félrekezeli...

2012. febr. 22. 04:08
 70/96 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Mégha a Galaxy Mini-vel vetnék össze, talán nincs szükség kezelésre, de az Xperia Mini - Galaxy Y versus nagyon durva :D
2012. febr. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!