Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?
Y-nak 2 megapixeles kamerája van, 240*320 felbontással, 65000 színnel, elavult a procija, nem lesz rá android 4.
A samsung-nak ez a leggyengébb telefonja.
Új xperia mini, 5 megapixeles kamera, hd videófelvétel, 320*480 felbontás 16 millió színnel, armv7 1 ghz proci, modernebb gpu, lesz rá android 4.
De az oldal aljáig sorolhatnám miben jobb az új xperia mini...
Ez nem a régi x10 mini, hanem a 3 hónapja kiadott új xperia mini. Kijelzőmérete a mini-nek és a galaxy y-nak is egyformán 3 coll.
T-mobilenál most domino csomagban 35000-ért megkapod, olcsóbban, mint a galaxy y-t.
xperia mini teszt:
figyelj ilyenekkel kár foglalkozni úgy hülye ahogy van....nem érdeklik a normális észérvek már vagy 26x leírirta mindenki h. mitől jobb nem szeretném mégegyszer :)
én is márvagy 200 kérdésben leírtam. De aki aztmondja h. "akkoris a galaxy-t veszem" akkor vegye nekem ugyan nem fáj...csak fetrengek a nevetéstől.
"szervízbe próbáltam xperiákat,és a galaxy y sokkal jobb"
Hát asszem te vagy az egyetlen az egész Földön aki szerint a galaxy y jobb, mint az új xperia mini.
Vedd meg és légy vele boldog...
am a lehető legrosszabb választás az y főleg 35 ért látom most tben ugyanennyiér van mini de a kijelző meg ugyanakkora itt még azt sem mondani h. há nagyobb a kijelző
irtó rossz vételt csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!