A Samsung Galaxy mini jó telefon? Milyen hibái vannak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 16:32
1/8 Electronicperson válasza:
Rossz telefon nagyon rossz! Hibái:
Képernyője szörnyű
Lassú
Ronda
Vastag
instabil
2/8 anonim válasza:
szerintem nem annyira jó telefon "minihez"képest elég nagy meg néha túlmelegszik és kikapcsol
3/8 A kérdező kommentje:
Olyat is hallottam hogy ha valaki beszélt telefonon akkor szétkapcsolt. Ez igaz?
2011. nov. 30. 16:43
4/8 anonim válasza:
őőőőő
én egy galaxy mini tulaja vagyok ez a tulmelegedés dolog nem minden esetben igaz!!
csak ha egy napid játszol nem egy csúcs kategóriás de azért nem olyan szar mint 1 gio vagy ilyenek nem a legerősebb kezdő androidsoknak pont jó!
5/8 anonim válasza:
Amit az első ír annak csak az a része igaz ami arról szól, hogy kicsi a kijelző felbontása (nekem nem olyan vészes). A kis felbontás miatt pont, hogy gyors. Nekem 3 hónapja van meg ez alatt egyszer sem melegedett túl vagy kapcsolt szét hívás közben pedig használom rendesen (játék, internet). 27000 ft-ért (MediaMarkt) szerintem nem rossz.
6/8 anonim válasza:
Ja és a kinézet meg ízlés dolga.
7/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire terheled le, szóval, ha átlagosan használod és nincs telenyomva alkalmazásokkal meg nem indítasz el egyszerre sok alkalmazást, akkor nem rossz.
Nekem eleinte teljesen jó volt, majd később vettem hozzá egy bluetoothos órát amitől már párszor lefagyott :(, de előtte teljesen jó volt :)
8/8 anonim válasza:
gyors, de élvezhetetlen a felbontás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!