Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon a Samsung...

Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?

Figyelt kérdés
jó vagy rossz? és miért? mit tud?
2011. dec. 1. 21:02
 21/96 anonim ***** válasza:

Ma már x8-at se. Ahelyett xperia mini.

Gio helyett pedig Sony Live.

2011. dec. 2. 19:00
 22/96 anonim ***** válasza:
Oké-oké, de ha annyira nem tetszik neki és első a külső, még mindig jobban jár velük, mint azzal a két förtelemmel.
2011. dec. 2. 19:02
 23/96 anonim ***** válasza:

"ha beleteszek memóriakártyát,akkor lehet rajta sok játék... nem?"

Lehet, legfeljebb összeszarja magát a sok telepített játéktól. Egyébként 240*320-as a felbontása, nagyon sok játéknak a 320*480 a minimum. Játékra abszolut nem a legjobb választás.

Ahogy korábban írták "csak annak érdemes megvenni, aki telefonáláson és sms-ezésen kívül nem használná másra."

Mondjuk nem igazán értem miért vagy annyira elájulva ettől a telefontól, talán a galaxy név miatt?

Mobilarena teszten is alaposan lehúzták, semmilyen plecsnit nem kapott pl. Míg a neked nem tetsző új xperia mini megkapta a különösen ajánlott minősítést, amit a mobilarena tesztjein nem osztogatnak csak úgy.

Szvsz ha a játékok a fontosak akkor hagyd inkább a fenébe és vedd meg az xperia mini-t.

Nem tudom, hogy mi az ami nem tetszik rajta, de nálam az lenne a legutolsó szempont, hogy hogyan néz ki...

2011. dec. 3. 01:23
 24/96 A kérdező kommentje:
osztálytársamnak van xperiája,és próbáltam,nagyon gagyi.... semmi különöst nem tud.. :)
2011. dec. 4. 13:17
 25/96 anonim ***** válasza:
Ha az Xperia semmi különöset nem tud, szerinted az Y mit fog? 3 perc után vágod majd a falhoz!
2011. dec. 4. 14:13
 26/96 anonim ***** válasza:
Ember, ez nem az x10 mini, hanem az új xperia mini...
2011. dec. 4. 14:52
 27/96 anonim ***** válasza:

"osztálytársamnak van xperiája,és próbáltam,nagyon gagyi.... semmi különöst nem tud.. :)"

[link]

Ha ez szerinted nem tud semmit, akkor jó neked a galaxy y és szívjál vele nyugodtan...

2011. dec. 7. 01:24
 28/96 anonim ***** válasza:

"osztálytársamnak van xperiája,és próbáltam,nagyon gagyi"

Na menj a ...csába.

2011. dec. 9. 02:48
 29/96 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy 4 hónappal a megjelenése után még mindig van aki a kib@szott x10 minivel keveri...
2011. dec. 9. 03:13
 30/96 A kérdező kommentje:
akkor is a y-t veszem :)
2011. dec. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!