Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?
Ma már x8-at se. Ahelyett xperia mini.
Gio helyett pedig Sony Live.
"ha beleteszek memóriakártyát,akkor lehet rajta sok játék... nem?"
Lehet, legfeljebb összeszarja magát a sok telepített játéktól. Egyébként 240*320-as a felbontása, nagyon sok játéknak a 320*480 a minimum. Játékra abszolut nem a legjobb választás.
Ahogy korábban írták "csak annak érdemes megvenni, aki telefonáláson és sms-ezésen kívül nem használná másra."
Mondjuk nem igazán értem miért vagy annyira elájulva ettől a telefontól, talán a galaxy név miatt?
Mobilarena teszten is alaposan lehúzták, semmilyen plecsnit nem kapott pl. Míg a neked nem tetsző új xperia mini megkapta a különösen ajánlott minősítést, amit a mobilarena tesztjein nem osztogatnak csak úgy.
Szvsz ha a játékok a fontosak akkor hagyd inkább a fenébe és vedd meg az xperia mini-t.
Nem tudom, hogy mi az ami nem tetszik rajta, de nálam az lenne a legutolsó szempont, hogy hogyan néz ki...
"osztálytársamnak van xperiája,és próbáltam,nagyon gagyi.... semmi különöst nem tud.. :)"
Ha ez szerinted nem tud semmit, akkor jó neked a galaxy y és szívjál vele nyugodtan...
"osztálytársamnak van xperiája,és próbáltam,nagyon gagyi"
Na menj a ...csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!