Milyen telefon a Samsung Galaxy Y S5360?
Figyelt kérdés
jó vagy rossz? és miért? mit tud?2011. dec. 1. 21:02
41/96 A kérdező kommentje:
azért kösz a válaszokat,de nekem nagyon tetszik ,mondom,a szervízben is kipróbáltam y-t is ,xperiát is,de a y jobban tetszik
2011. dec. 30. 15:48
42/96 anonim válasza:
egy rohadt szervízben mégis mit tudsz rajta kipróbálni? tudsz mászkálni a menüben igen ezt mind2 tudja tudsz fényképezni videót felvenni de a minőséget nem tudod ellenőrizni mert nincs egy rohadt gép ott amire feltöltsd és megnézd nem tudsz rajta egy programot sem kipróbálni...talán rossze setben még böngészni sem tudsz egy kicsit... Égnek áll a hajam tőled...
43/96 anonim válasza:
de oké egyseknek csak az számít h. külsőleg tetszik e neki....neked ez számít cserébe rengeteg dologról lemondhaszs...nem vagyunk egyformák én nekem az utolsó szempont h. hogy néz ki engem az érdekel mit tud és mennyibe kerül
44/96 anonim válasza:
"azért kösz a válaszokat,de nekem nagyon tetszik ,mondom,a szervízben is kipróbáltam y-t is ,xperiát is,de a y jobban tetszik"
Milyen szervízben próbáltad ki őket?
És pontosan mi az ami tetszik az egyikben és mi az ami nem a másikban?
45/96 A kérdező kommentje:
tetszik és kész.
2011. dec. 31. 16:15
46/96 anonim válasza:
Vedd meg és majd rájössz egy idő után, de me itt sírj majd a gyakorin, ha valami problémád lesz.
Mert biztos lehetsz benne, hogy lesz...
47/96 A kérdező kommentje:
miért,neked már volt ilyen telód????
2011. dec. 31. 23:03
48/96 anonim válasza:
Nem volt, de a kollégám tesztelte a mobilarena-n...
49/96 anonim válasza:
Mondjuk valami konkrét dolgot írhatnál arról, hogy mi tetszik az y-ban és mi az ami nem tetszik az xperia mini-n, hogy ennyire ragaszkodsz a samsung jelenleg leggyengébb telefonjához?
50/96 A kérdező kommentje:
Mondom,az xperia külsője nem tetszik,meg semmivel sem tud többet,mint a Y...
Mindkettő androidos,és ugyanúgy futnak rajta a játékok. Nekem ez a fontos,meg az internet elérés,és az SMS,telefonálás!
Meg ha jól láttam a szervízben,akkor volt rajta valamilyen google csevegő,az ingyenes,ugye? Amúgy az Android Market az ugye ingyenes?
2012. jan. 1. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!