Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?

Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?

Figyelt kérdés
melyik jobb ? melyiken megy az oprendszer szaggatás nélkül, melyiken gyorsabb a netezés ?
2011. nov. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
15%
Akkor mégegyszer elmondom h megértsd azzal a köcsög agyaddal,hogy JÓL ismerem a telefont,az androidot,és egy szar.és nem én kezdtem a beszólogatást mivel nem szeretem.csak ki nem állhatom az ilyen faszokat mint te.
2012. jún. 21. 17:40
 62/67 anonim ***** válasza:
0%
és nem tudom honnan szedted hogy kisgyerek vagyok
2012. jún. 21. 17:41
 63/67 anonim ***** válasza:
100%

27%-os erősen kétlem h ismernéd a telefont.Ilyen csökkentértelműnek mint te nincs is rá pénze.Max a kirakatban nézegethetted v vmelyik boltban megfoghattad.Nekem már több mint fél éve van.Minőségi a telefon.Nem fagy szép a kijelzője és abszolút nem recseg rajta a műanyag.Az 1-ik legelegánsabb telefon amit eddig láttam és birtokoltam.

Bírok ilyen okoskodó farkakat akik fűde okosnak hiszik magukat közbe lövésük nincs arról h mit beszélnek.Lehet olvastad vmelyik fórumon h hú de szar aztán itt osztod az eszet.Attól h elolvasol 2 fórumot a mobilokról még nem értesz hozzá.Nemtudom h TE mit kifogásolsz a telefonon.Valószínűleg életedben nem használtad(pláne nem hosszabb ideig)Mikor a kérdés született a világ legjobb telefonjának számított.

2012. jún. 21. 19:00
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó +1

Én is használom a telefont, és most oké, hogy van jobb nála, de azok 4 maggal rendelkeznek. Nem láttam semmiféle lag-ot ICS óta. Ha Jolinar itt lenne, akkor arra panaszkodna, hogy 480x800, meg műanyag. Más szemmel is tekintek a telefonokra, el is ismerem, hogy van jobb nála, de ez még mindig a legjobb telefonok közé tartozik. Nocsak, én is ugyan írtam oly szavakat, melyekre nem vagyok büszke, de én nem csak kiadom magam felnőttnek, s nem is olyan durva szavakat használtam. Ezek nem érvek a telefon ellen. Győzz meg róla, hogy miért jobb 1 ájfón 4! Ha nem tudsz hosszabb véleményt írni róla, akkor buktad öcsi..

2012. jún. 21. 19:16
 65/67 anonim ***** válasza:

[link]

Megmondtam az első hsz-ben, hogy itt flame-elés lesz :D

2012. jún. 21. 20:13
 66/67 anonim ***** válasza:
Régebbi kérdés, de én csak annyit mondok, hogy hogyha az iPhone 4-et már az S3-al, és az S4-el is összehasonlították, nincs miről beszélni. ;)
2013. ápr. 2. 14:42
 67/67 lom válasza:

Régebbi kérdés, de én csak annyit mondok, hogy hogyha az iPhone 4-et már az S3-al, és az S4-el is összehasonlították, nincs miről beszélni. ;)

Nevetseges meg mai napig hasonlitgatjak az S2 a mai iPhonokhoz az S2 parameterei olyanok mint az iPhone5e es azert évekbe van kulonbseg az iPhone jo telo csak szerintem nem er annyit,az biztos h jo anyagbol van osszerakva megbizhato de szerintem unalmas egy androidhoz kepest alapbol az s2 android 2.3.3 bol indult azota folyamatosan kapja az uj fejleszteseket es mai napig akadas mentesen megyen.viszont az elso szeriakbol rengeteg hibas telo kerult piacra.szerintem 1ik se rosz nekem s2 van de nem alitom h az iPhone rossz.de netre,jatekra,film nezesre azert a nagy kepernyo jobb+sokkal tobb alkalmazashoz hozza tudol jutni.az iPhone csinalt 1 megbizhato telefont de annyi!

2013. okt. 31. 23:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!