Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?
Figyelt kérdés
melyik jobb ? melyiken megy az oprendszer szaggatás nélkül, melyiken gyorsabb a netezés ?2011. nov. 7. 22:22
31/67 anonim válasza:
Szubjektív, de jól össze van rakva, nem recseg, a hátlap amit a legtöbben szídnak teljesen jól működik, nem esik le, nem gyűjti az ujjlenyomatot nem nyikorog. Mint mondtam menj el egy boltba és tapogasd meg.
32/67 A kérdező kommentje:
az lesz, csak most bajban vagyok, nem tudod, hogy ha nem járt még le a hüségnyilatkozatom, akkor vehetek e új telefont ?
2011. nov. 9. 01:56
33/67 anonim válasza:
Én tegnap vettem 1 SGS2-t, és amit furcsálltam benne, hogy semmi baja. :D Esetleg a melegedése negatívum, de minden telefonnál van ilyen, csak azok nem ilyen vékonyak. Nagyon jól össze van rakva az elképzelésekhez képest. Tényleg próbáld ki, csak ajánlani tudom.
34/67 anonim válasza:
Amúgy hallottam már ilyen társkártyáról is, érdeklődd meg. :D
35/67 anonim válasza:
Én még mindig az iPhone 4S-t ajánlom.
Amúgy nézd csak mit találtam :D
http://www.youtube.com/watch?v=jint7FKQgi0&feature=player_em..
36/67 A kérdező kommentje:
ejj emberek nemtudom, mind2 telefon mellett szólnak jó és rossz érvek egyaránt, ezért nehéz a választás, a samsungra a nagyképernyő miatt hajlok jobban, meg hogy majd uj androiddal mind 2 magját kitudja használni rendesen, az iphone pedig az anyagválasztás miatt, plusz a zene az tökéletes rajta, és appstore ban sok a progi, amugy samsungra lehet rakni bátran bármit, vagy ahhoz is kell törés mint az iphonera ?
2011. nov. 9. 18:06
37/67 anonim válasza:
Milyen törés? Vagy hogy érted? Ezt fejtsd ki bővebben kérlek.
38/67 A kérdező kommentje:
jailbreakre gondoltam
2011. nov. 9. 18:59
39/67 anonim válasza:
S2 most is ki tudja használni a két magját, ez kernel függő. Androidon a szabaddá tétel a rootolás. Mivel az android linux származék, rootnak hívják a rendszergazda jogot.
40/67 A kérdező kommentje:
és ezt én meg tudom csinálni itthon ?
2011. nov. 9. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!