Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?
egyébként ez most ugyanolyan mint ha két notebookot hasonlítanál össze.
pl:egy hude hajde jó tudású windowsos gép,ill egy fele olyan tudású macbook.Vajon miért gyorsabb az utóbbi?
Az oprendszer miatt!:)
én szerintem ne vegyél semmit.
várj 4-5 hónapot és a samsung ki fog adni 1 teljesen új telót amit veri a i4s-t.
aztán ha majd a iphone ad ki 1 újabb verziót akkor legfeljebb lecseréled.
Lehet, hogy kicsit késő a válasz, épp keresgéltem gúgliban, hogy honnan tudom letölteni a kiszivárogtatott 4.0-t az S2-mhöz.
Lassan három hónapja van meg. Eleinte fura volt, hogy ilyen nagy a kijelzője, mára megszoktam, és kisebbet nem tudok elképzelni. Egyik haveromnak 4S-e van, szóval megadta az alapot az összehasonlításra. A 4S valamivel talán gyorsabb a menüben 4 nap folyamatos rendszerüzem mellett, mivel ezalatt felmegy az S2 ramhasználata 600 megára, és újra kell indítani. Rendszerfelállás után az S2 lényegesen gyorsabb. A kijelzőről fölösleges beszélni, a felbontáskülönbséget nem veszed észre, az iphone kijelzője viszont nem képes FEKETÉT megjeleníteni, csak eléggé sötét szürkét. Az SGS2 kijelzőjén a fekete az fekete, éjszaka nem is látod, hogy a kijelző széle hol van.
Lehet, hogy iphone-ra van félmillió alkalmazás, de az ilyen tapperold a hangyákat, meg ilyeneket én nem vagyok hajlandó figyelembe venni, csak a komolyabbakat. Androidra sokkal több a rendszeralkalmazás, és hasznos dolog. Használhatsz pl külsős audiolejátszót (PowerAMP), ami az alap lejátszónál is jobb hangot ad (pedig az is olyan, hogy besz*rsz). Tehetsz rá VLC-t is. Az alap SGS2 kicsit szaggatni fog 720p-s MKV file-ok lejátszása közben, viszont, ha rootolod, és felhúzod 1.5 GHz-re, akkor élvezhető. Sima DVDRip avi file-okat lejátszik, mint egy álom. 300 forintért rendelhetsz hozzá ebay-ről egy kábelt, amire rá tudsz dugni alacsony energiafelvételű pendrive-ot, vagy külső áramforrással hajtott külső vinyót. A fogása pedig egész kellemes, mivel a hátulja egy textúrázott plasztiklap, nem pedig üveg.
És itt a legerősebb pontja a telefonnak. Haver azért vett4S-t, mert a sima 4e lesett, és ripityára tört rajta az üveg, úgyhogy inkább eladta, és másikat vett. Az SGS2 egyszer kiesett a kezemből telefonálás közben, és egyetlen karc sincs rajta.
Plusz, nem kell hozzá iTunes, meg semmi ilyesmi, rádugod a kábelt, és másolod a file-okat. A Flash pedig igencsak sokat számít böngészés közben, pl, ha böngészés közben belefutsz egy youtube-linkbe, elkezdi lejátszani, ahelyett, hogy újabb alkalmazást nytna meg, amivel tovább használná a ramot.
Te pénzed, te döntésed, de észérvek alapján az S2 mellett érdemes dönteni, vagy megvárni, ameddig a Galaxy Nexus (esetleg az S3 úgy május felé) elérhető lesz itthon. Az iPhone-nal a legtöbb ember csak egy sznob g*cinek fog nézni, az S2ről csak nagyon kevesen tudják, hogy egy 100 ezer fölötti árcimkés telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!