Nem tudok választani az Iphone 3 gs és a Samsung galaxy s között. Melyiket vegyem?
Dicséretes, hogy a saját pénzed költöd majd rá.
Nos nézd, nekem volt iPhone 3GSem mikor kiadták megvettem. Nekem nem jött be az iOS, bár lehet, hogy az 5-tel most sokkal jobb, anno a 3-mal nem tetszett nekem. Galaxy S-em ugyan nem volt, de barátnőm tesójának mind a mai napig az van, fogdostam eleget, nekem sokkal jobban tetszik az Android felépítése mint az iOS-é, én a Galaxy S mellé raknám a +1-emet. Nekem S2-m van, az se sokkal drágább mint a 3GS, és az is rohadt jó.
Egyértelmü, hogy a 3GS a kettö közül... Viszont most már inkább iPhone 4-et érdemes venni.. Ugyan támogatott még a 3GS, de egy év és nem lesz már valószínüleg... Nekem is olyanom van és teljesen megvagyok vele elégedve..
Rengeteg alkalmazás van rá és játék, amik igényességben messze felülmúlják az androidot.. ahol még vírust is összeszedhetsz, ami iOS-on nincs :)
Emellett hugomnak meg galaxy s2-je van, ami még erösebb is a sima s-nél és ennek ellenére szenved vele, mert van, hogy be se tölti a dolgokat vagy csak lefagy... Ilyen megbízhatatlan az android.
Hát a támogatás azt jelenti, hogy nem fognak már a játékok például elfutni rajta, csak azok amiket mostanában adnak ki még ebben az évben... Persze mint ahogy mondtam, még legalább 1 évig támogatva van... nekem is ilyenem van, viszont ez az 1 év után mindenképp lecserélem 4-esre..
Ha teheted akkor inkább azt vedd te is, még gyorsabb is pluszban és retina kijelzöje van, ami sokkal szebb mint a 3GS-é :) Plusz a kamerája is jobb, stb.
Ott a Skyfire böngészö, amit letöltesz és már megy is a Flash iPhone-on is.
Ennél jobbat kell kitalálnod elözö válaszoló. Plusz simán meglehet élni flash nélkül is. iOS-ra eleve akkora a játék választék, hogy nem hinném, hogy bárki a telefonján neten keresgélni startlapjátékokat vagy akármit... Ez max androidon lehetséges, mert arra ritka az igényes alkalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!