Sony Ericcson Xperia mini pro, ZTE blade, Samsung wave 1,2 Samsung Galaxy Ace, Motorolla Defy, HTC Wildfire S, Sony Ericcson Xperia NEO, Ipod touch 4G, Samsung galaxy S 5. 0. WiFi tablet, Iphone 3GS? Meiket válasszam?
Figyelt kérdés
Mint láttátok a fent található telefonok,multimédia lejátcok közül akarok választani.Te meiket és MÉRT választanátok?2011. nov. 1. 08:43
1/6 anonim válasza:
Én a Samsung Galaxy Tab-et. Mert nagyon jó a felbontása 1024x600 és 7"-en már nagyon élvezetesek a játékok, valamint elég jó a hardvere is az árához képest. Viszont simán belefér a kabát zsebbe is.
2/6 anonim válasza:
wave 2 az ára végett és nagyon erős gép.
vagy a galaxy s 5.0-t ha filmnézésre szeretnéd használni
de ezek közül én a wave-t választanám.
4/6 anonim válasza:
Én a sony ericsson xperia mini pro-t választanám, mert nagyon sokat tud, szép a képernyője (mobile bravia engine), felbontása 3" képernyőhöz bőven elég, androidos :), 1ghz proci (snapdragon), ár/érték aránya jó...
5/6 anonim válasza:
1 ső válaszoló az 5.0 mióta "7" Na mindegy, amúgy a neo. 8 mpixeles kamera, a jd jatekokat is viszi, friss a rendszer és nagyon jó ár/érték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!