Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?

Samsung galaxy s2 vagy iphone 4?

Figyelt kérdés
melyik jobb ? melyiken megy az oprendszer szaggatás nélkül, melyiken gyorsabb a netezés ?
2011. nov. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

Persze.

Az SGS2-re van 1 bizonyos One Click Root.

Ez a legegyszerűbb szerintem a root-ok közt. Szóval, nem nehéz.

2011. nov. 9. 20:16
 42/67 anonim ***** válasza:
Ja, az jó kis program, bedugod USB kábellel, megnyomsz egy gombot, kész.
2011. nov. 9. 20:45
 43/67 A kérdező kommentje:
ígymost komolyan nemtudok dönteni, ki kell próbálnom majd mind2őt, bár iphone-t már próbáltam, de csak 3gs-t meg 4-et, 4s-t még nem, egyébként meg nem státuszszimbólumként akarom az iphone-t mert egyáltalán nemvagyok burzsuj gazdag, teljesen átlagos családban élek, csak most összegyűjtöttem pénzt telefonra, és nemtudom melyiket vegyem, mind kettő felé húz a szívem..
2011. nov. 9. 22:46
 44/67 A kérdező kommentje:
ja és a galaxy nexusról mit tudtok ? :D
2011. nov. 9. 23:04
 45/67 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs.
2011. nov. 9. 23:50
 46/67 A kérdező kommentje:
2011. nov. 10. 00:32
 47/67 anonim ***** válasza:
Ez a Nexus Prime
2011. nov. 10. 20:33
 48/67 anonim ***** válasza:
..ami Galaxy Nexus néven debütált. De Prime-t mondott mindenki a megjelenése előtt. Szerintem az S2 jobb, de te döntesz. Amúgy meg annak a kiinduló ára nagyon magas lesz.
2011. nov. 10. 20:41
 49/67 anonim válasza:

Talán még nem késő a válasz! Ha igen, remélem S2 lett. Én is azt várom, kedden hozza a futár!

Nos, a strapabírásról annyit, hogy eleve illik egy ilyen telefonhoz minőségi tokot választani. Jó, persze, abban is törhet. De ha törik, hamarabb fog a 4S törni mint az S2. Youtube-on találhatsz erre videót. Vicc, hogy mit produkált a 4S. Nagyon gáz volt.

A gyorsaságról meg... a sima 4 lassúbb volt, ez tény. A 4S gyorsabb, ez tény, de nem a S2-nél, hanem a 4-nél :D

Érdemes videókat nézni erről, ahol láthatod a melyik gyorsabb melyiknél. Nem egyet néztem én sem.

Az árról ne is beszéljünk. Az alma sokat kér, messze nem ér annyit. És az egy dolog, hogy a márkát meg kell fizetni, na de nem 2x annyit.

Remélem, hogy te is S2 tulajdonos leszel. Ne villogni akarj, igaz ezt írtad is, hogy nem a menőzés a lényeg.

Menőzni nem azzal lehet, hogy van egy túlfizetett telefonod. Ma már a porszemnek is iphone-ja van, de csakis a jó reklám miatt.

Aki menőzni akar, az ne 2-300 ezer forintos telefont vegyen, hanem menjen a belvárosba (Váci utca) és vegyen telefont 1,5-2 millióért. Az ilyennel lehet menőzni.

Jó, persze az S2 se alkalmaz villogni, de ennek a telefonnak nem is ez a célja.

2011. nov. 20. 19:08
 50/67 anonim válasza:

Pár előttem felszólalóhoz szólnék,oké hogy superamoled meg 4,3-as meg kétmagos processzor stb.de gondolj abba bele hogy ez mennyivel húzza le a telő akksijának üzemidejét/annak élettartamát.Én is most a két telefon közül fogom valamelyiket megvenni,mondjuk én a sim i4-ben gondolkodom mert a 4s-re még nincs jailbreak és az úgy nem az igazi.

Én végignéztem a két telóról tényleg minden tesztet,videót stb.

A 4,3-as kijelzőt és soknak tartom.Nem 1 nem 2 srác panaszkodott a fórumokon hogy ha stabilan fogja a telefont akkor nemtudja kezelni az egész képernyőt,viszont ha elakar érni mindent akkor meg a legkisebb megmozdulásra kieshet a telefon a kezéből.Én úgy érzem hogy nem az a lényeg h hu ilyen 2 magos proci ilyen 4,3.A szoftver a lényeg:)és ezért is fogom nagyvalószínűséggel az iphone 4-et választani.Abban egy bug,egy lagg nincs,az androiddal meg csak a baj van!:S

2011. nov. 23. 00:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!