Samsung Galaxy S vagy Iphone 3gs?
Figyelt kérdés
mind2 50-60ezer HUF körül van.Segítsetek dönteni.A Samsung mellett szól a hardver,jobb kijelző,viszont tul nagy.Mégis az iphone jön be jobban de nem tudom megéri e megvenni pl. a rosszabb kamerája stb. miatt.2011. okt. 31. 23:04
1/18 anonim válasza:
A Galaxy S jobb, de ha az túl nagy, akkor inkább Motorola Defy vagy Xperia Mini.
2/18 bp1985 válasza:
Galaxy s, de mivel két oprendszerről beszélünk, neked kell eldönteni, hogy android, vagy ios.
3/18 anonim válasza:
Hát, szerintem az SGS, bár tiéd a döntés. Engem jobban megfogott az android.
4/18 anonim válasza:
Hát igen tényleg két opi rendszer de az iphone sokkal menőbb,a galaxy meg gyorsabb és egy kicsit jobb is, én pl a apple-t választanám de melletted áll a döntés.
5/18 anonim válasza:
A csajok nem a telóra buknak. De mit tennél, kedves kérdező..
Ha lenne 1 okostelefonod, ami tudásilag szerintem nagyon jó, vagy lenne 1 okostelefonod, ami csak mutogatásra lenne jó? Mellesleg, nem a legújabb iPhone, szóval a felvágásából is vesztett rendesen.
6/18 anonim válasza:
Valaki irja meg hogy hány százalékban adok hasznos válaszokat. előre is kösz: *******
8/18 A kérdező kommentje:
43%
2011. nov. 3. 13:17
9/18 anonim válasza:
-Pfujjj, Samsungot soha, ráadásul iphone 4 koppintás ránézésre..
-Pont az a jó benne mert az iphone 4 nagyon szép, csak ez nem olyan buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!