Samsung Galaxy S vagy Iphone 3gs?
szimpla összehasonlítás :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ez jó :D
Utolsó:
Melyik oldalról tesztelted? Mert szeretnék én is ilyen teszteket nézni. :D
én csináltam :D
felmentem több oldalra (wiki, vodafone, telenor) és összeírtam egy excel táblázatban :)
Nem Tudom hogy aktuális-e még a kérdés, de azért leírom:
Processzor ügyileg: SGS 1ghz míg a 3GS 600 mhz
Ram: SGS 512 mb 3GS 256 mb
Felbontás: SGS 480x800px , 3GS 320x480
Kijelző: SGS 4 incs , 3GS 3,5 incs
Készenléti idő: SGS kb.750h , 3GS kb.300h persze ha újak
Kamera: SGS 5 mp , 3GS 3,15 mp
Belső memória: SGS 8 gb , 3GS nos ez attól függ mekkorát veszel
Beszélgetési idő: SGS 13h kb. , 3GS 12h kb.
Aksi: SGS 1500 mAh , 3GS 1400 mAh
Kijelző: SGS Super AMOLED , 3GS TFT
Tehát így összevetve én az SGS-t ajánlom. Ha iPhone 4-ről lenne szó, akkor már lehetne gondolkozni. Az iPhone-nál meg kell gondolni nagyon a vásárlást. Mivel van egy két hátránya az iTunes-el kapcsolatba is. Az iTunes úgy van megoldva, hogy a telefonon kell csinálnod egy profilt. Nos ha ez meg van és már regiztél vele egy gépen, akkor ha másik gépre szeretnéd rádugni, akkor kidobja(nem tölt stb.) ezt egy telefon nullázással ( új profillal ) lehet áthelyezni másik gépre, de akkor is csak azon tudod használni. A másik hátránya az androiddal szemben, hogy nincsenek olyan jó dolgok az iPhone-ra, ráadásul nem sok ingyenes dolog van, míg az androidnál rengeteg. Azt nem tudom pontosan, hogy az apple vagy a szolgáltató, de telenor függőbe semmi kép nem fogod megtalálni. Max ha függetleníted. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!