Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S vagy Iphone 3gs?

Samsung Galaxy S vagy Iphone 3gs?

Figyelt kérdés
mind2 50-60ezer HUF körül van.Segítsetek dönteni.A Samsung mellett szól a hardver,jobb kijelző,viszont tul nagy.Mégis az iphone jön be jobban de nem tudom megéri e megvenni pl. a rosszabb kamerája stb. miatt.
2011. okt. 31. 23:04
1 2
 11/18 anonim válasza:

szimpla összehasonlítás :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 7. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:

ez jó :D

Utolsó:

Melyik oldalról tesztelted? Mert szeretnék én is ilyen teszteket nézni. :D

2011. nov. 7. 16:21
 13/18 anonim válasza:

én csináltam :D

felmentem több oldalra (wiki, vodafone, telenor) és összeírtam egy excel táblázatban :)

2011. nov. 12. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Hehe, tudnál nekem csinálni ilyet sgs2-ről meg lg optimus 3d-ről? Mert nagyon fontos lenne. Ez volt idáig a legjobb teszt, amit láttam, mert minden oldalról hiányzik valami fontos infó.. Nagyon megköszönném.
2011. nov. 12. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem iPhone 3gs-em van.szerintem jó teló de újonnan már nem érdemes venni.ha játtszani is akarsz akkor az iphone-t ajánlom mert sokkal jobb játékok vannak viszont a legtöbb az fizetős.de azt is meg lehet oldan egy jailbreak-el.de ha azt nem tudod rajta megcsinálni és játszani is akarsz akkor inkább galaxy
2011. dec. 22. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
és a legtöbb játéknak ugyanolyan a játékmenete mint ps-en xboxon vagy pc-n.pl.: fifa, nfs, pes, prince of perzsia, night stb..
2011. dec. 22. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
*figh night
2011. dec. 22. 21:54
 18/18 gombosdani0215 válasza:

Nem Tudom hogy aktuális-e még a kérdés, de azért leírom:

Processzor ügyileg: SGS 1ghz míg a 3GS 600 mhz

Ram: SGS 512 mb 3GS 256 mb

Felbontás: SGS 480x800px , 3GS 320x480

Kijelző: SGS 4 incs , 3GS 3,5 incs

Készenléti idő: SGS kb.750h , 3GS kb.300h persze ha újak

Kamera: SGS 5 mp , 3GS 3,15 mp

Belső memória: SGS 8 gb , 3GS nos ez attól függ mekkorát veszel

Beszélgetési idő: SGS 13h kb. , 3GS 12h kb.

Aksi: SGS 1500 mAh , 3GS 1400 mAh

Kijelző: SGS Super AMOLED , 3GS TFT

Tehát így összevetve én az SGS-t ajánlom. Ha iPhone 4-ről lenne szó, akkor már lehetne gondolkozni. Az iPhone-nál meg kell gondolni nagyon a vásárlást. Mivel van egy két hátránya az iTunes-el kapcsolatba is. Az iTunes úgy van megoldva, hogy a telefonon kell csinálnod egy profilt. Nos ha ez meg van és már regiztél vele egy gépen, akkor ha másik gépre szeretnéd rádugni, akkor kidobja(nem tölt stb.) ezt egy telefon nullázással ( új profillal ) lehet áthelyezni másik gépre, de akkor is csak azon tudod használni. A másik hátránya az androiddal szemben, hogy nincsenek olyan jó dolgok az iPhone-ra, ráadásul nem sok ingyenes dolog van, míg az androidnál rengeteg. Azt nem tudom pontosan, hogy az apple vagy a szolgáltató, de telenor függőbe semmi kép nem fogod megtalálni. Max ha függetleníted. Remélem tudtam segíteni.

2012. dec. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!