Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?
melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???
14 éves vagyok .

Nekem Ace-m van és eléggé jó a szemem. Nagyon szép képeket csinál, és nem pixeles a képe. Na jó nekem csak ott pixeles ahol megkarcoltam mert véletlenűl egy elég éles kőre ejtettem arccal lefelé de a karcon kívűl semmi baja. Az Ace-nak azt olvastam több fórumon (angol és német) hogy az Ace-ra a 2.3-as frissítés hozza a 640*480-as videóminőséget és az igcamrea programmal elő lehet hozni a HD-s videót. Legalábbis valakinek sikerűlt. Szóvval az se lehetetlen.
Amúgy elmondom én miért nem vettem Defy-t.
Amikor vettem az Ace-t 65.000 volt, a defy meg 90.000 és akkor csak a t-nél volt kapható. Ha most kéne telefont választanom optimus blacket választanám, de nagyon nehéz szívvel válnék meg az ace-től. Én az összes hibáját megbocsátottam :).

Még egy dolog:
Ez egy véget nem érő küzdelem lesz, amiből az a telefon kerűl ki győztesen ami tovább lesz kapható. Mivel Romániában kifújt a defy lehet hogy Magyarországon is kifog sajnos.
De mindjárt megnézem melyik telefonból adtak el mennyit ha tudom.

Nincs baj a Blade-del, a ma létező legjobb ár-érték arányú Androidos okostelefon, csak valakinek kevés (aki pl. hd videókat akar készíteni/nézni, komoly játékokat akar játszani a telefonján.) Nem véletlenül írnak annyi jót róla, jó kis telefon. Lehet hogy inkább én is meg fogom tartani póttelefonnak, vagy apámnak odaadom, hogy próbálja ki az Androidot, ha tetszik neki, akkor nekem meg vehet egy iPhone 5-öt ;D
Viszont arra vigyázz, hogy miután megvetted, mindenét teszteld, mert sajnos sok alapból hibás példány van, a szolgáltatónak pedig 3 napon belül indok nélkül cserélnie kell, ha kéred.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!