Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?
melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???
14 éves vagyok .

najo én uj kérdést akartam irni de inkáb beteszek ide egyet lehet h a kérdezőnek is jobb igy :)
az h az ace nek 320*480as kijelzője van az zavaró böngészésnél? amugy én is e kettő között vacillálok most mert kb ugyanannyiba kerülnek t nél (dominoba ace 56 defy 58) és láttam h nagyon sokan szeretik az ace-t nektek átlagosan mennyit bir az akksi?

Mind2-nek akárhogy nézzük szerintem nagyon szép a kijelzője.
Személyreszabhatóság mind2-nél ugyanaz mivel android de a 2.2 és a közelgő 2.3-as frissítés miatt az Ace-re szavazok. Mind2-őt lehet rootolni de aki ebbe nem bízik meg annak ace.
Multimédia terén nekem nagyon ugyanaznak tűnik mind2 de mindjárt utananézek.
Defy: fő kamera: 5 megapixeles, autofókuszos
Másodlagos kamera: nincs
Videófelvétel: van (640 x 480 pixel)
Ace: Fő kamera: 5 megapixeles, autofókuszos, led vaku
Másodlagos kamera: nincs
Videófelvétel: van (QVGA) de az Igcamera programmal lehet 640 x 480-as is és ingyenes az alkalmazás.
Alkalmazások terén sincs sok különbség. A HD képernyőn jobbam futnak a HD játékok de azokat HVGA fájlban ugyanolyan szépen elfutnak a Galaxy Ace-n akadozás nélkül.
A többi alkalmazásnál már csak a memóriát kell összehasonlítani mert elmennek rajta mind szerintem mind2 telefonon.
Ace: 512 MB RAM / 512 MB ROM
158 MB belső multimédiás tárhely
Defy: 512 MB RAM / 2048 MB ROM
Szóval én nem tudom a 2-őt összehasonlítani. Nekem baj volt hogy nem lesz a defyre több frissítés mert én még sokáig nem fogok rootolni. Amikor meg lejára 2 éves garancia akkor meg valószínűleg új telefonom lesz, feltéve ha ez elromlik.
De azért még mindig a Galaxy Ace-t javaslom.
De nem tudom hogy mondtam-e: de mind2 telefon nagyon jó választás.

köszönöm a sok választ :) télleg mostmár az ace-hez közelebb állok de még mindig nemvagyok biztos .. még kell 5-6 ezer és megvan rá a pénz... na meg még rá Micro SIM meg Mobilnet (mondjuk ez nembiztos.... a defy külsőleg nekem jobban tetszik de azért az Ace belül több mindent tud szerintem meg a frissités amit mondtatok ezis... illetve alkalmazásokbol ugye a Ace -re van Samsug Apps , Android market is tehát belsőleg a Ace jobb választás... csak hát a defy tovább birná tehát kétoldalú a kard... ezért még mindig nemtudom :) na mind1 majd eldöntöm ..
nektek az ace jobban bejön :D ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!