Motorola Defy vagy Samsung Galaxy S?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom mind a 2-nek 1 Ghz-s procija van!
melyik a jobb és miért ?
2011. okt. 13. 21:04
1/9 anonim válasza:
Defy-nek 800Mhz-s, de egy kis idő rászánással, fellehet húzni 1,2Ghz-re, én most fogok Defy-t venni.
2/9 anonim válasza:
DEFY 800MHz de az egy 1GHz-s chip csak le van húzva a Motorola DEFY+ miatt. AMiben ugyanaz csak már 1GHz. CyanogenMod7 fel és 1.2GHz-ra fel a processzor. DE! szerintem a Galaxy S jobb. Nagyobb kijelző, bár picit kisebb felbontás, de jó és szép kép. GPU-ban erősebb az S. (DEFY-ben PowerVR SGX 530 van az S-ben meg egy SGX 540 azt hiszem.) RAM ugyanannyi. Nekem DEFY-m van, maximálisan ajánlani tudom, ha számít, hogy ne kelljen rá úgy vigyázni mint egy hímestojásra. Nekem ez számít, ezért ezt vettem. Egyéb esetben Samsung Galaxy S!
4/9 anonim válasza:
S. A defy olyan gyatra meg ronda, hogy mi az már?:D
6/9 anonim válasza:
S jobb minden keppen, de a Defy-t is csak ajanlani tudom.
De kedves masodik: "kicsivel kevesebb felbontas?"
Nezz ra mind2 telonak a kijelzojere, melyiken latsz jobb minoseget?:D TFT v SuperAmoled nem mind1:D, amugy 54 pixel az semmi.
7/9 anonim válasza:
Utolsónak üzenem!
480x800=384000
480x854=409920
25920 pixellel több!Az azért nem mindegy!
8/9 anonim válasza:
Az S azért egy picit más árkategória. Amennyivel többe kerül, többet várhatnánk tőle egy eggyel újabb gpu...
9/9 anonim válasza:
Nem egy kategória a két telefon! Egyértelmű ,hogy a samsung jobb, és szebb. De ha vízálló, ütésálló, porálló telefont akarsz ami okos is akkor a Defy a legjobb választás most!!!
Strapabíró telefonhoz képest viszont egyáltalán nem csúnya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!