Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?
melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???
14 éves vagyok .

egyértelműen defy
ütés és vízálló meg maga a telefon is 100x jobb

Defy. Strapabíró, nagyobb kijelző felbontás, jobb porcesszor.
Testreszabbhatóság meg ugyanaz, mert mind a kettő androidos. Gondolom azért a romcseréig nem fogsz elmenni, de abból az Ace tényleg jobban áll.

értem ... hát énis a Strababíroság miatt akartam megvenni a Defy-t azért nagy feeling a fürdőkádban facebook-zni
meg stb.. tehát még igy mindig nemtom ...
de azt már igen hol veszem meg :D T-mobile-nál 60 Ezer a Vodafone-nál meg 100 ezer xD na látszik hol kell megvenni :D 40 ezer különbség

Defy:strapabiro, jobb proci, nagyobb felbontas, nem jo ra tobb frissites(mivel nincs tamogatas europaban),nincs magyar nyelv.
Ace:Mindenben rosszabb mind a Defy, kiveve h jon ra meg frissites, es van magyar menu.
En a Defy-t valasztanam.Fozott rommal nem fogja leelozni az Ace meg megoldhato a magyar nyelv is.
Ha nem akarsz "hackelni", marmind bajlodni rootolassal stb, akkor inkabb Ace, ha birod a "Hackelest" akkor inkabb Defy:)

Vedd meg kártyafüggetlenül valamelyik kereskedésben, árban is jobban jársz majd vele, és ha szolgáltató váltásra kerülne sor akkor is megúszod a tortúrát.
Amúgy inkább a Galaxy Ace-t mondanám, többet is tud, és nem is nagyon hallani felőle panaszt.
hát ezaz ez a telefon nagyon vetélytársak :S az eggyik nagyon strapabiro de viszont amit mondtatok ezért nemjó...
az ace pedig télleg sztem többmindent tud
tehát valószínű ha anyám megengedi nem az LG optimus One-t fogom megvenni hanem az Ace-t ... jobban járok vele ... + angolból se vagyok perfect tehát jobblesz ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!